Prinţul Harry îşi ia concediu de paternitate! Iată cât va lipsi!

Ultima actualizare:
Prinţul Harry abia aşteaptă ca soţia sa, Meghan Markle, să nască la îceputul lui aprilie
Prinţul Harry abia aşteaptă ca soţia sa, Meghan Markle, să nască la îceputul lui aprilie

Prinţul Harry plănuieşte să-şi ia concediu de paternitate după naşterea copilului său. Ducele de Sussex arde de nerăbdare să devină tătic.

Prinţul Harry (34 de ani) plănuieşte să-şi ia concediu de paternitate după ce soţia sa, Meghan Markle (37 de ani) va aduce pe lume primul lor copil. El va lipsi două săptămâni de la îndatoririle sale regale pentru a se ocupa de obligaţiile de tătic. Prinţul crede că este modern să facă acest lucru.  Detalii privitoare la data când Meghan va da naştere bebeluşului regal nu au fost oferite. Însă se crede că acest lucru se va întâmpla mai degrabă la începutul lui aprilie decât începutul lunii mai.

Prinţul Harry a declarat că îşi va lua concediu de maternitate, “fiindcă este foarte modern ca un tată să facă asta. El vrea să stabilească un precedent prin care taţii să înţeleagă care e rolul lor în familie”, spune un prieten al ducelui de Sussex.

Prinţul Harry nu are piedici să-şi ia concediu de paternitate

Un purtător de cuvânt de la Palatul Buckingham a spus că Regina Elisabeta a II-a nu va avea nimic împotriva planurilor făcute de prinţul Harry de a-şi lua un concediu de paternitate de două săptămâni. Olga FitzRoy, fondator al fundaţiei Parental Pay Equality spune că, făcând aceasta, îndeamnă şi alţi bărbaţi să fie responsabili în familie. Ducesa Meghan a intrat deja în concediu de maternitate, renunţând pentru o perioadă la îndatoririle regale, până ce îş va aduce pe lume pe bebeluşul regal. Ducele de Sussex a fost prezent duminică, 17 martie, la botezul Lenei, fiica Zarei Tindall, verişoara sa (n.r. fiica prinţesei Anne, unica fiică a Reginei Elisabeta a II-a), în calitate de naş, fiind însoţit de soţia sa, Meghan. După acest botez, prinţul Harry plănuieşte să-şi ia concediu de paternitate pentru copilul său

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net