Prințul Harry, păcălit la telefon. A făcut dezvăluiri despre Meghan Markle și viața după Megxit

Ultima actualizare:
Alexei Stolyarov și Vladimir Kuznetsov sunt cunoscuți pentru farsele pe care le joacă celebrităților
Alexei Stolyarov și Vladimir Kuznetsov sunt cunoscuți pentru farsele pe care le joacă celebrităților

Prințul Harry a fost victima unei păcăleli la telefon, pusă la cale de doi comedianți ruși, care i-au mai păcălit și pe Elton John sau pe președintele turc Erdogan. Convins că vorbește cu activista de mediu Greta Thunberg și cu tatăl acesteia, Harry a făcut dezvăluiri despre retragerea lui și a lui Meghan Markle din familia regală.

Alexei Stolyarov și Vladimir Kuznetsov au reușit ceea ce n-a reușit nimeni până acum, să-l facă pe prințul harry să vorbească deschis despre plecarea din familia regală. E drept că cei doi comedianți ruși, celebri pentru farsele lor, i-au întins prințului o capcană, în care acesta a căzut cu grație.

Greta Thunberg, alături de tatăl ei
Greta Thunberg, alături de tatăl ei

Alexei și Vladimir s-au dat drept Greta Thunberg, activista de mediu de 17 ani din Suedia, și tatăl acesteia și au reușit să discute cu Harry prin telefon. Este vorba despre două discuții, una în noaptea de Anul Nou și cealaltă în 22 ianuarie. Fără să bănuiască vreun moment că este victima unei farse, Harry a dat din casă, vorbind despre viața lui în afara familiei regale și criticându-l pe președintele american Donald Trump.


    Greta Thunberg, alături de tatăl eifoto: AFP
Greta Thunberg, alături de tatăl eifoto: AFP

Judecând după fragmentele făcute publice de cei doi ruși, citate de Daily Mail, Harry consideră că viața lui este ”mult mai bună” de când a părăsit familia regală împreună cu Meghan și cu fiul lor Archie (născut în mai 2019) pentru a se stabili, deocamdată, în Vancouver, Canada. ”Vă asigur că să te căsătorești cu un prinț sau cu o prințesă nu este deloc așa cum crede lumea. Acesta presupune o mulțime de lucruri la care nici nu te gângești. (...) În plus, eu am fost în armată timp de zece ani, ceea ce însemană că sunt mai normal decât își poate imagina familia mea”, a dezvăluit Harry la telefon.

Harry și Meghan s-au retras din familia regală ca să-și protejeze fiul

Motivul pentru care Harry și Maghan au ales să renunțe la rolurile lor din cadrul familiei regale este dorința de a-și proteja fiul și viața lor de familie. ”Nu a fost cea mai ușoară decizie, dar a fost cea mai bună decizie pentru familia noastră, cea mai bună decizie pentru a-mi proteja fiul”, a explicat Harry, care nu a vrut să-și expună mediatic fiul. ”Cred că foarte mulți oameni din lumea aceasta se pot identifica cu noi și respectă dorințăa noastră de a pune familia noastră pe primul plan”, a continuat prințul.

Nepotul reginei Elisabeta a II-a a insistat apoi asupra faptului că Meghan a fost dintotdeauna vânată de tabloide. ”Din momentul în care eu am găsit o femeie suficient de puternică pentru a putea apăra lucrurile în care credem amândoi, ei s-au speriat, s-au înfuriat, s-au zbătut, iar tot ce încearcă în acest moment este să ne distrugă reputația”, a spus Harry.

Citește și:

Megxit. Regina Elisabeta a aprobat «o perioadă de tranziție» pentru Meghan și Harry

Prinţul Harry şi Meghan Markle rămân fără titluri şi finanţare publică. La ce sunt nevoiţi să renunţe după «Megxit»

Harry: ”Donald Trump are mâinile pătate de sânge”

Convins că vorbește cu Greta și cu tatăl acesteia, Harry s-a lansat într-o critică dură a decidenților politici și în special a președintelui american Donald Trump. ”Cred că simplul fapt că Donald Trump încurajează industria cărbunelui în Maerica dovedește că are mâinile pătate de sânge. (...) Din păcate, lumea este condusă de oameni iresponsabili, deci îi rămâne tinerei generații să facă diferența. Cred că oamenii trebuie să se trezească și singura modalitate de a a-i face pe oameni să se trezească (pentru că este o problemă de conștientizare) este să acționăm ferm”, a încheiat ducele de Sussex

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
strada prabusita slanic jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net