Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle, au decis să părăsească Casa Regală în urmă cu aproximativ două luni. Au renunţat la titlurile regale, la banii primiţi de la contribuabilii britanici şi s-au retras departe de ochii curioşilor, într-o vilă de 14 milioane de dolari, deţinută de un oligarh rus, undeva în Vancouver, Canada. Se pare că se gândesc la o modalitate de a fi mai aproape de mama ducesei de Sussex, căci au în vedere achiziţionarea unei case superbe în Malibu, potrivit publicaţiei britanice Mirror.


Începutul anului 2020 nu a fost deloc unulo uşor pentru ducii de Sussex care au luat decizia radicală de a se separa de Casa Regală a Marii Britanii. Prinţul Harry a renunţat la titlurile militare pe care le-a obţinut de-a lungul timpului şi a decis să pornească pe un drum separat de restul familiei alături de soţia sa şi de fiul lor, Archie Harrison. Hotărârea lor a acceptată de regină, iar plecarea fiului cel mic i-a oferit prinţului Charles prilejul de se apropia mai mult de prinţul William şi de a-l susţine în demersurile sale, conform presei britanice. 

meghan-markle-printul-harry-doria-ragland.jpg

meghan markle si printul harry alaturi de mama ducesei
Meghan Markle şi Prinţul Harry pun mare preţ pe sfaturile Doriei Ragland
Foto: Profimedia

Prinţul Harry şi Meghan Markle vor fi mai aproape de mama ducesei 

În ciuda faptului că despărţirea de Casa Regală nu a fost una încheiată în cei mai buni termeni, potrivit declaraţiilor făcute de către prinţul Harry, el încearcă să ducă o viaţă normală şi să se concentreze asupra viitorului care nu sună deloc rău! Se pare că soţii se gândesc serios la achiziţionarea unei case superbe în Malibu, la doar 100 de kilometri distranţă de mama lui Meghan Markle, cu care prinţul Harry se înţelege de minune, potrivit Mirror.

Casa din Malibu a aparţinut unei vedete din Baywatch

Casa din Malibu are cinci dormitoare spaţioase, un teren de tenis, o piscină cu bar şi împrejurări uimitoare. Locuinţa deţine propriul cinema, cu canapele din piele neagră şi o crama suficient de încăpătoare pentru sute de sticle de vin. Unul dintre dormitoare oferă o privelişte încântătoare, spre una dintre grădinile reşedinţei. Proprietatea a fost deţinută anterior de către actorul David Charvet, cunoscut pentru rolul din pelicula Baywatch, şi soţia acestuia, Brooke Burke. 

 

Aici puteţi vedea casa din Malibu pe care prinţul Harry şi Meghan Markle visează să o cumpere 

 
 
Loading...