Există nenumărate avantaje atunci când ești iubita unui prinț, mai ales unul ca Harry, care este foarte atent la detalii amoroase atunci când este îndrăgostit până peste cap. El și-a dus iubita să vadă una dintre marile minuni naturale ale lumii.


Prințul Harry și Meghan Markle se află de câteva săptămâni într-o călătorie romantică în Africa, unde apropiații și tabloidele britanice cred că prințul o va cere în căsătorie (dacă nu cumva s-a întâmplat deja acest lucru, iar la finalul vacanței urmează să fie încă o nuntă în familia regală), informează Daily Star.

După ce au petrecut două săptămâni în Botswana, cei doi îndrăgostiți au mers să viziteze Cascada Victoria, considerată una dintre marile minuni naturale ale lumii. În urmă cu aproape 30 de ani, Cascada Victoria a fost declarată de UNESCO monument al naturii, datorită peisajului luxuriant și al caracteristicilor geologice deosebite. Prințul Harry nici nu putea găsi un loc mai romantic decât acesta.

cascada_victoria.jpg

cascada victoria
Cascada Victoria e considerată monument al naturii
Foto: Wikipedia

O sursă apropiată cuplului susține că Meghan a fost răsfățată cu un tur fantastic din elicopter al faimoasei cascade. Un lucru este cert: vacanța petrecută în Africa nu va face decât să întărească și mai mult legătura dintre cei doi.

 
 
Loading...