Prințul Harry și logodnica sa, în pericol! Au primit un pachet cu o substanță suspectă

Ultima actualizare:

    Prințul Harry și Meghan Markle au primit de la un necunoscut un pachet suspectFoto: AFP
Prințul Harry și Meghan Markle au primit de la un necunoscut un pachet suspectFoto: AFP

Prințul Harry și Meghan Markle s-au confruntat pentru prima dată cu o amenințare serioasă. Aceștia au primit un plic suspect, fără emisar, care conținea o pudră albă. Cei doi viitori duci au fost imediat supuși unor teste pentru a fi siguri că nu au fost expuși la o substanță letală precum antraxul.

Polițiștii britanici au deschis o anchetă prin care vor trebui să afle cine a trimis pachetul suspect. Se pare că plicul a fost deschis de un membru al staff-ului prințului, astfel că nici el, nici logodnica sa nu au fost supuși direct la acea substanță, însă tot li s-au făcut teste medicale, fiindcă ar fi existat pericolul să fie expuși sub altă formă, scrie The Telegraph.

Din fericire, rezultatul testelor efectuate și asupra prafului alb a confirmat că substanța nu era periculoasă, dar polițiștii investighează acum cazul, pentru a găsi persoana sau persoanele care au trimis scrisoarea capcană.

Incidentul s-a petrecut pe 12 februarie, dar informațiile au ajuns în presa britanică abia joi, 22 februarie. Drept urmare, membrii Familiei Regale și-au sporit securitatea, mai ales că urmează câteva evenimente importante pentru Casa Regală.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net