Prințul Harry și Meghan Markle își măresc familia! Ducii de Sussex au primit un nou membru

Ultima actualizare:
Meghan Markle mai are doi căței, Guy și Bogart
Meghan Markle mai are doi căței, Guy și Bogart

După ce multe zvonuri cu privire la mărirea familiei regale au tot circulat în spațiul media, speculându-se că Meghan ar putea fi însărcinată, iată că adevărul este undeva...la jumătate. Familia se mărește într-adevăr, dar noul membru este un câine. Se pare că Ducii de Sussex se antrenează de pe acum pentru rolul de părinți și au adoptat un patruped pe care l-au invitat deja în reședința regală pe care au primit-o drept dar de nuntă de la Regina Elisabeta a II-a.

Conform informațiilor oferite de presa internațională, Harry și Meghan vor avea de acum în grijă un labrador care va locui alături de cei doi Duci la Nottingham Cottage, reședință care se află în împrejurimile Palatului Kesington, în Londra, și care le-a fost oferită celor doi proaspăt însurăței la puțin timp de la faimoasa nuntă regală organizată în urmă cu câteva luni la Castelul Windsor.

Potrivit unor surse apropiate Ducilor de Sussex, patrupedul este încântat de noul lui cămin, este foarte fericit alături de cuplu și i-a însoțit pe aceștia ori de câte ori au mers la domeniul lor de la țară, în Cotswolds, notează Daily Mail. Deși informațiile cu privire la adopție au ieșit la iveală, purtătorii de cuvânt ai Palatului Kensington refuză să comenteze aceast eveniment și nu se știe deocamdată culoarea labradorului sau numele pe care i l-au dat Meghan și Harry.

Ducesa de Sussex este o mare iubitoare de animale
Ducesa de Sussex este o mare iubitoare de animale

Ducesa de Sussex este cunoscută pentru firea ei sensibilă, fiind o mare iubitoare de animale. Meghan mai are un cățel, pe nume Bogart, care este un metis între labrador și ciobănesc, pe care a fost însă nevoită să-l lase la Toronto, Canada, în grija unor prieteni apropiați, atunci când s-a mutat la Londra alături de soțul ei, deoarece a hotărât că patrupedul este prea bătrân pentru a face față călătoriei până în Marea Britanie.

Pe lângă Bogart, fosta actriță mai are un câine, pe Guy, un beagle pe care l-a salvat de la un adăpost, și pe care l-a luat cu ea în Anglia anul trecut. Înainte ca Meghan să se căsătorescă cu Harry și să renunțe la conturile sale de pe rețelele de socializare, ea distribuia în mod regulat poze cu Bogart și Guy, descriindu-i ca fiind „iubirile mele”. Momentan nu se știe dacă labradorul a fost cumpărat sau salvat de la un adăpost de animale, așa cum a făcut Meghan cu ceilalți doi căței pe care îi are, Guy și Bogart, pe care i-a salvat dintr-un centru din Los Angeles, pe vremea când era împreună cu fostul ei soț, producătorul de film Trevor Engelson.


    Ducesa de Sussex este o mare iubitoare de animale
Ducesa de Sussex este o mare iubitoare de animale

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net