Prințul Harry și Meghan Markle, răvășitori înainte de «retragere»! Ce semnificație are culoarea aleasă pentru ținutele lor

Ultima actualizare:
Prințul Harry și Meghan Markle, în ținute roșii, asortate
Prințul Harry și Meghan Markle, în ținute roșii, asortate

E clar că Prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, își doresc să facă o impresie bună, măcar acum pe ultima sută de metri, după întreg scandalul cu „Megxit”! Ducii de Sussex au avut o apariție spectaculoasă în cadrul festivalului de muzică organizat la Royal Albert Hall, acesta fiind unul dintre puținele evenimente la care cei doi vor mai participa purtând titlurile lor regale.

Cei doi duci de Sussex au anunțat de curând că doresc să se retragă din familia regală britanică, decizie care a cauzat multă zarvă în Marea Britanie, pentru a-și salva căsnicia și pentru a se bucura de o famile care să ducă o viață departe de întreaga expunere la care au fost supuși până acum. 

Prințul Harry și Meghan Markle au atras toate privirile la Royal Albert Hall

În ultima perioadă, soții sunt mult mai atenți cu declarațiile, dar și cu aparițiile lor publice per total, după ce, în cadrul unui interviu extrem sincer și emoționant, aceștia au mărtusirit că se sustrag din toate atribuțiile regale deoarece nu mai fac față acestei vieți. Explicațiile lor i-au șocat pe ceilalți membri ai Casei Regale, care i-au îndepărtat încet, încet, din „sânul familiei”.

Acum însă, ca un „cadou de plecare” pentru admiratorii lor, Meghan și Harry și-au propus să fie „perfecți”. Cei doi duci au participat la unul dintre puținele evenimente care mai urmează în agenda lor regală de acum în acolo, având în vedere că în curând aceștia se pregătesc să renunțe defininitiv la titlurile lor, data finală fiind 31 martie. Astfel, cuplul a început să lucreze mai amănunțit atunci când își pregătește în prezent aparițiile publice, coordonându-și până și ținutele, pentru o ultimă impresie de neuitat! 

Ducii de Sussex au furat toate privirile la eveniment
Ducii de Sussex au furat toate privirile la eveniment

Pentru evenimentul de sâmbătă, 7 martie- un festival de muzică organizat la Royal Albert Hall, în Londra-, Prințul Harry și Meghan Markle și-au luat în serios participarea la ultimul set de îndatoriri regale pe care le mai au. Ducii de Sussex au avut o apariție răvășitoare, purtând două ținute care ar fi ieșit în evidență chiar și dacă nu ar fi fost purtate de fețe regale, având în vedere culoarea aleasă, roșul, care poate fi interpretat în mai multe moduri. 

Evenimentul marchează 75 de ani de la terminarea celui de-Al Doilea Război Mondial, iar Prințul Harry a participat în calitate de Căpitan General al Forțelor Regale Marine, acesta fiind și motivul costumului purtat, asortat cu decorațiuni militare și un veston roșu ca focul. La aceste titluri militare Harry va fi nevoit să renunțe odată cu „independența” sa și a soției sale. 

Meghan Markle, apariție răvășitoare
Meghan Markle, apariție răvășitoare

Pentru aceeași culoare de rochie a optat și Ducesa de Sussex, asortându-se într-o manieră impecabilă cu soțul ei și furând toate privirile, în ținuta sa ce a costat în jur de 1,295 de lire, potrivit Daily Mail. Întregul outfit al lui Meghan a fost compus din elemente de culoarea focului și a pasiunii, în cel mai mic detaliu, până la cercei.

Rochia spectaculoasă până în pământ, modelul Safiyya, a avut o trenă scurtă din material gros și un guler cu gâtul și umerii ușor acoperiți. Meghan a oferit și un premiu în cadrul evenimentului de la Albert Hall, și a ținut un scurt discurs. „Este plăcut să fiu din nou aici. Acesta este al treilea an în care am avut norocul să îmi însoțesc soțul în cadrul acestui eveniment”, a spus aceasta. 


    Meghan Markle, apariție răvășitoareFoto: Getty
Meghan Markle, apariție răvășitoareFoto: Getty

Ce semnificație ar putea avea culoarea aleasă de cei doi duci pentru ținutele lor

Roşul simbolizeaza caldură, foc, pasiune, entuziasm şi agresiune. El poate mari presiunea sangelui şi ritmul respiraţiei. Are efectul de a stimula oamenii să ia decizii în mod rapid şi creşte speranţele. Hainele roşii pot da senzaţia de putere, dar şi pe cea de conflict, agresiune. Să fie acesta, oare un mesaj subliminal pentru restul membrilor Casei Regale?

Alte detalii interesante despre culoarea roșie

Este indicat ca, atunci când aveţi de dus la capăt un proiect amânat, să purtaţi haine de culoare roşie. Mai mult decât atât, din cauza semnificaţiilor puternice ale culorii, mașinile roșii au ajuns să fie cele mai furate. Aceasta se datorează faptului că obiectele care au culoarea roşie sunt imediat observate. În concluzie, roşul este o culoare foarte intensă, care naşte sentimente extreme. 

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net