Celebrul muzeu londonez Madame Tussauds a decis să separe figurile de ceară ale ducilor de Sussex de restul familiei regale, anunță The Huffington Post, după ce Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că renunță la rolul pe care îl ocupă în cadrul Casei Regale Britanice.


Cele două figuri de ceară ale prințului Harry al Marii Britanii și soția lui, Meghan Markle, vor fi mutate în altă parte a muzeului, pentru a fi separate de restul replicilor de ceară ale membrilor familiei regale britanice. „Pentru a reflecta noua lor poziție în cadrul instituției regale, Madame Tussauds din Londra va muta figurile lui Harry și Meghan din setul Royal”, au transmis reprezentanții muzeului, potrivit presei internaționale.

Figurile de ceară ale ducilor de Sussex au fost deja mutate de lângă cele ale membrilor familiei regale

Prinţul Harry şi Meghan au anunţat că intenţionează să facă un pas în spate de la toate îndatoririle ce veneau odată cu tilul de mebri ai familiei regale britanice şi să devină independenţi financiar și nu numai.

Ducii de Sussex, care au tot avut scandaluri cu presa în ultimele luni și au dezvăluit că nu fac față foarte bine la acest gen de expunere mediatică, plănuiesc să se mute în America de Nord și au spus că au luat această decizie după mai multe luni de gândire. Cei doi au în vedere și viitorul micuțului lor, Archie Harrison, pe care, de asemenea, nu vor să îl supra-expună publicului larg. Deși decizia a fost una de comun acord, după mai multe momente de dezbatere, Meghan este iar luată în vizor de către fanii familiei regale britanice, fiind privită ca fiind sursa și motivul „dezbinării”.
Vestea separării a venit ca un fulger pentru Regina Elisabeta a II-a, care se confruntase deja în anul ce tocmai a trecut cu mai multe probleme în sânul familiei sale, printre care și scandalul sexual ce îl are în continuare în centru pe fiul său, Prințul Andrew, care, de asemenea, a fost sfătuit să se retragă o perioadă de la tot ce înseamnă obligațiile, dar și beneficiile, care vin la pachet cu statutul său regal.

Loading...