Prințul Harry și Meghan Markle și-au ales prima melodie pe care vor dansa la nuntă!

Ultima actualizare:

    Se vehiculează că Prințul Harry și Meghan Markle au ales deja prima melodie pe care vor dansa la nuntăFoto: Guliver/Splashnews
Se vehiculează că Prințul Harry și Meghan Markle au ales deja prima melodie pe care vor dansa la nuntăFoto: Guliver/Splashnews

Conform presei britanice, cei doi viitori miri au ales deja care va fi prima melodie pe care vor dansa, după ce vor deveni soț și soție.

Cum mai sunt doar câteva zile până la cea care a fost denumită „nunta anului”, toate detaliile trebuie să fie bine puse la punct. Cu siguranță că fericitul moment se va clasa imediat în cele mai urmărite evenimente din acest an, iar mirii vor fi în centrul atenției, dar acest lucru presupune și o organizare pe măsură. Conform informațiilor oferite de presa britanică, se vehiculează că prima melodie pe care Prințul Harry și Meghan Markle vor dansa a fost deja aleasă. După ceremonia religioasă, cei doi își vor încânta invitații, dansând pe melodia „I wanna dance with somebody( Vreau să dansez cu cineva n.r)”, hit-ul regretatei Whitney Houston. 

Alegerea acestei melodii a fost una neașteptată și a surprins opinia publică, fanii cuplului regal așteptându-se la o melodie mai puțin ritmată, pentru o astfel de ocazie. Deși informația nu a fost momentan confirmată de sursele oficiale ale Casei Regale, tabloidele britanice au fost cele care au „împrăștiat” anunțul în mediul online. 

Meghan Markle urmează să se căsătorească cu prințul Harry în data de 19 mai, la Castelul Windsor și sunt deja cunoscute detalii despre aranjamentele florale, rochia de mireasă, caleașca de nuntă sau ce cadou vor urma să primească de la Regină. De asemenea, există informații potrivit cărora și star-ul Elton John va cânta la eveniment, fiind plasat un pian în sala recepție, pentru acompanierea artistului. Se vehiculează că acesta și-ar fi anulat câteva concerte importante, pentru a putea fi prezent la nunta Prințului Harry cu Meghan. 

O lume întreagă va putea să urmărească frumoasa ceremonie la televizor, pe lângă cei 800 de invitați oficiali, la care se vor mai adăuga probabil admiratorii cuplului regal, care se vor aduna în împrejurimile locației. 

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net