Prințul Harry și Meghan Merkle se căsătoresc, dar actrița nu va fi niciodată o Prințesă

Ultima actualizare:

    Meghan Merkle nu poate fi PrințesăFoto: Captură video
Meghan Merkle nu poate fi PrințesăFoto: Captură video

Chiar dacă se căsătorește cu un Prinț, ea nu va fi o Prințesă. Prințul Harry și actrița Meghan Merkle trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape un an, iar lucrurile par să fie din ce în ce mai serioase. Se zvonește că Prințul va pregăti o surpriză cu această ocazie, poate chiar o cerere în căsătorie.

După aproape un an de relație, cei doi îndrăgostiți se pare că iau lucrurile chiar în serios. Cu toate că poate părea prea devreme, Prințul Harry ar vrea să o ceară în căsătorie pe frumoasa actriță. ”O să fie logodiți până la sfârșitul verii”, a mărturisit sursa revistei US Weekly.

În ceea ce privesc formalitățile de la Casa Regală, pentru un astfel de eveniment grandios și important, Prințul Harry are nevoie de permisiunea suveranului, Regina Elisabeta a II-a. După ce Regina își va da acordul, cuplul va putea să-și oficializeze legal relația, urmând ca titluri roiale să fie atribuite. Chiar dacă ne-am fi așteptat ca în astfel de situație, Meghan să primescă titlul de Prințesă, se pare că lucrurile nu stau chiar așa.


    Chiar dacă se căsătorește cu un Prinț, ea nu va fi PrințesăFoto: Captură video
Chiar dacă se căsătorește cu un Prinț, ea nu va fi PrințesăFoto: Captură video

Istoricul regal, Marlene Koening a declarat că, deși în UK, soția ar trebui să ia titlul după soțul ei, Meghan nu se va putea bucura de acest privilegiu. Titlul de prințesă se atribuie doar celor născute în Monarhia Britanică, așa cum se bucură de această denumire doar Prințesele Charlote, Eugenie și Beatrice.

Meghan va devein, cel mai probabil, HRH Ducesa de Sussx, întrucât Sussex este disponibilă, iar Prințul Harry va devein Duce.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net