Prințul Harry, un soț generos! Cât va costa rochia de mireasă a lui Meghan Markle

Ultima actualizare:

    Costurile rochiei vor fi suportate de Prințul Harry și familia acestuia Foto: Guliver/Getty Images
Costurile rochiei vor fi suportate de Prințul Harry și familia acestuia Foto: Guliver/Getty Images

Meghan Markle va atrage inevitabil atenția tuturor, atunci când ea și Prințul Harry își vor spune „Da!”. De aceea, atât Harry, cât și familia acestuia, au plătit bani grei pentru ca momentul în care Meghan va păși către altar să fie unul memorabil. Iată cum se presupune că va arăta rochia viitoarei mirese, dar și cât va costa!

Potrivit unor surse ale publicației online Daily Mail, viitoarea mireasă a Prințului Harry, Meghan Markle, va purta o rochie cusută și decorată manual, efectuată sub semătura cunoscutei case de modă londoneze, Ralph & Russo. Se vehiculează faptul că rochia va costa în jur de 100.000 de lire sterline și că va fi încrustată cu multe mărgele decorative, care o vor face pe Meghan, în vârstă de 36 de ani, să strălucească, într-una dintre cele mai fericite zile din viața acesteia. Cei ce vor suporta costurile extravagantei rochii vor fi membrii familiei regale, care, bineînțeles, își doresc ca evenimentul anului să iasă impecabil. „Aceasta este nunta anului şi au fost investite sute de ore pentru crearea rochiei, care este aproape în întregime cusută manual”, a mai spus sursa.

Cei doi designeri au fost aleși pentru a se ocupa de îmbrăcămintea lui Meghan și în trecut, alegând piesele pe care fosta actriță le-a purtat în fotografiile prin intermediul cărora ea și Prințul Harry și-au anunțat logodna. Însă viitoarea mireasă nu va avea doar o rochie! Aceleași surse au susținut că Meghan se va putea bucura de două ținute, pentru a marca diferitele momente ale nunții. Astfel, la recepția care va avea loc în partea a doua a zilei, organizată de Prinţul Charles la Frogmore House, se presupune că Meghan va purta o rochie creată de celebrele case de modă, Burberry sau Erdem.

Cel mai așteptat eveniment al anului va avea loc foarte curând, pe 19 mai, la Capela St. George, pe domeniul Castelului Windsor. Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, şi prinţul Harry, în vârstă de 33 de ani, vor avea invitați de seamă, printre care și multe celebrități.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net