Potrivit tradiției britanice, orice prinț care se căsătorește primește împreună cu consoarta lui, un titlu din partea Reginei, lăsat moștenire din generație în generație. După ce se va însura, Harry și Meghan vor deveni Duci de Sussex, însă puțini știu că acest titlu nobiliar ascunde un trecut sinistru.


Prințul Harry și Meghan Markle își vor uni destinele în fața altarului pe 19 mai, în cadrul unei ceremonii fastuoase, demnă de un membru al Casei Regale britanice. După căsătorie, cei doi îndrăgostiți vor deveni Duci de Sussex, așa cum William și Kate au devenit Duci de Cambridge.

Cărțile de istorie arată însă că toți cei care au mai avut această titulatură, de-a lungul secolelor, au sfârșit tragic și au rămas în amintirea colectivă doar din cauză că au avut parte de o moarte brutală. Mulți sunt de părere că toți ducii de Sussex sunt blestemați.

Ultimul deținător al acestui titlu al Contelui de Ross a fost Regele Charles I, ultimul rege născut în pe pământ scoțian. După ce a fost acuzat de trădare după desfășurarea războiului civil, Charles a fost decapitat, iar titlul nu a fost transmis mai departe fiului său, Charles al II-lea. Un alt Conte de Ross a fost Henry, Lordul Darnley, care a fost ucis în Edinburgh și nici până în ziua de azi nu s-a aflat cine erau asasinii, scrie Daily Star.

Desigur, aceste întâmplări nefericite țin de credința în superstiții a fiecăruia. În realitate, lucrurile stau puțin diferit. Totuși, s-ar putea ca după căsătoria cu Harry, pe Meghan să nu o mai știm cu acest prenume, întrucât titulatura i-ar putea schimba și numele. Experții sunt de părere că bruneta ar putea fi numită Prințesa Rachel de Wales. Alți istorici spun însă că Meghan nu va putea primi titlul de prințesă.

 

 
 
Loading...