Prințul Wiiliam așteaptă să fie cavaler de onoare, dar "nu știe dacă va ajunge" la nunta lui Harry!

Ultima actualizare:

    Prințul Harry nu i-a cerut fratelui său să îi fie cavaler de onoareFoto:Arhivă
Prințul Harry nu i-a cerut fratelui său să îi fie cavaler de onoareFoto:Arhivă

Nunta prințului Harry se apropie cu pași repezi, iar britanicii sunt foarte curioși și dornici să afle cât mai multe detalii despre marele eveniment care va avea loc în luna mai. Cel care le-a potolit curiozitatea și a răspuns la o parte dintre curiozități, cel puțin pentru o perioadă de timp, a fost chiar prințul William, fratele mai mare al viitorului ginere.

Prințul William a făcut o serie de dezvăluiri în cadrul unei emisiuni caritabile la care a fost invitat. William le-a spus prezentatorilor că fratele său, Harry, încă nu i-a cerut să îi fie cavaler de onoare la nuntă, deși aceasta este tradiția în familie. După afirmația controversată, a glumind spunând că și programul lui este, oricum, destul de ocupat și nu știe dacă va ajunge la timp la nunta fratelui mai mic, ținând cont că trebuie să participe și la o finală importantă de fotbal și să înmâneze trofeul echipei câștigătoare pe data de 19 mai. William a vorbit despre nuntă în cadrul unei discuții care a avut loc la sediul unei organizații caritabile care are ca scop prevenirea suicidului prin crearea unui spațiu de liberă exprimare și manifestare.

Prințul William a povestit despre legătura specială pe care o are cu fratele său mai mic și s-a lăsat pradă emoțiior, afirmând că moartea mamei lor atunci când ei aveau o vârstă fragedă a contribuit decisiv la formarea relației lor. "Relația noastră este atât de bună datorită situației prin care am trecut împreună. Pierderea mamei la o vârstă atât de fragedă ne-a ajutat să fim uniți. Trecând prin chestiuni similare, s-a creat o legătură. Să fii prietenul cel mai bun al cuiva presupune să fii conștient când unul dintre voi se va simți bine, iar celălalt nu. Farmecul este că întotdeauană veți fi unul lângă celălalt", a povestit William, potrivit dailymail.co.uk.

Mai mut decât atât, William a vorbit despre cât de importantă este comunicare în procesul vindecării unei traume. "Nu am vrut ca viața mea să fie una tristă și să fiu o povară pentru familia mea. Nu am vrut ca evenimentul traumatic care mi s-a întâmplat să mă afecteze toată viața și știu că nici mama nu și-ar fi dorit acest lucru pentru mine. Așa că am decis să fac ceva și am vorbit despre asta. Trebuie să fim curajoși și să vorbim despre ce ne dereanjează, să facem primul pas pentru a soluționa problema", a adăugat Wlliam. 

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net