Prințul William este în cumpănă. Nunta fratelui său, Prințul Harry, ca coincide cu un alt eveniment important, la care ar trebui să fie prezent. Este datoria sa ca prinț, ca membru al Familiei Regale, să participe la o prezentare, dar are și datoria ca frate să fie alături de Harry în cea mai importantă zi din viața sa.


În ziua în care Harry și Meghan Markle își vor uni destinele în fața altarului, Ducele de Cambridge ar trebui să fie prezent și la oferirea trofeului în finala campionatului Football Association (FA Cup Final), precizează express.co.uk.

William este președintele FA și este datoria sa să ofere trofeul echipei câștigătoare. El a preluat această funcție de la unchiul său, Prințul Andrew, în 2006, fiind totodată și un suporter încrâncenat al echipei de fotbal Aston Villa.

Momentan, William nu s-a pronunțat în legătură cu decizia pe care o va lua în acea zi: „Nu am făcut încă niciun anunț, dar suntem destul de îngrijorați de această zi, la fel și Ducele de Cambridge”, a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Kensington.

Rămâne de văzut care dintre evenimente va fi o prioritate pentru Prințul William, însă majoritatea este de părere că iubirea pentru fratele său va triumfa și nu va lipsi pentru nimic în lume de la nunta lui. Ar putea, de asemenea, să onoreze și competiția de fotbal, unde va fi însă prezent pentru o perioadă scurtă de timp.

Loading...