Prințul William, despre cel mai nepotrivit cadou pentru Kate Middleton. ”Nu știu ce a fost în capul meu”

Ultima actualizare:

    Prințul William a surprins-o neplăcut pe Kate Middleton cu un cadou ciudatfoto: Getty Images
Prințul William a surprins-o neplăcut pe Kate Middleton cu un cadou ciudatfoto: Getty Images

Prințul William a dezvăluit care a fost cel mai nepotrivit cadou pe care I l-a cumpărat vreodată soției sale, Kate Middleton. Este vorba despre un lucru pe care Kate nu l-a uitat nici acum și de care-I amintește cu fiecare ocazie.

William a fost provocat să facă această dezvăluire de fostul fotbalist Peter Crouch, în cadrul unui podcast citat de ELLE. ”I-am luat o dată soției mele un binoclu, lucru pe care nu ma lasă să-l uit”, a mărturisit moștenitorul tronului britanic.

”L-am împachetat. Era chiar drăguț. De fapt, încercam să mă conving singur de asta. Era ceva de genul: dar sunt cu adevărat grozavi, uite ce departe poți vedea cu ei. Iar ea se uita la mine lung, «e un binoclu, care-i treaba?»”

Nu e de mirare că darul lui William nu a picat tocmai bine. ”Sincer să fiu, n-am idee ce a fost în capul meu, de ce i-am luat un binoclu”, a mai spus William.

Citește și:

Motivul pentru care Kate Middleton şi Prinţul William s-au despărţit la începutul relaţiei lor

Ce cadou de suflet a primit prințul William de la Kate Middleton și cei trei copii ai lor

Prințul William și Kate Middleton greu încercați în perioada de carantină

William și Kate s-au căsătorit în 2011, la 10 ani după ce se cunoscuseră pe băncile facultății. Relația lor a devenit cu timpul tot mai solidă, iar acum ei au trei copii: prințul George (7 ani), prințesa Charlotte (5 ani) și prințul Louis (2 ani).

O adevărată provocare pentru cei doi să-i țină ocupați și să-i ajute cu temele în timpul carantinei impuse în Marea Britanie la începutul pandemiei de coronavirus.

”Pentru mine a fost o provocare destul de mare să le mențin interesul pentru diverse activități. Au fost câteva luni interesante. Am aflat că răbdarea mea e mult mai limitată decât credeam. Probabil că aceasta este cea mai mare revelație pentru mine. În schimb, soția mea este super răbdătoare”, s-a destăinuit William.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net