Prințul William răspunde acuzațiior aduse Casei Regale de către fratele său: "Nu suntem deloc rasiști"

Ultima actualizare:

    Prințul William a rupt tăcerea și a oferit un răspuns fratelui său Sursă foto: Profimedia
Prințul William a rupt tăcerea și a oferit un răspuns fratelui său Sursă foto: Profimedia

Interviul acordat de Meghan Markle și prințul Harry jurnalistei și prezentatoarei Oprah Winfrey a avut un ecou zgomots. Dezvăluirile făcute de cuplu nu au făcut deloc cinste Casei Regale a Marii Britanii. Cu toate acestea, prințul William neagă acuzațiile făcute de fratele său și oferă un răspuns sec.

Prințul William a afirmat joi că familia regală britanică „nu este deloc o familie rasistă” în primul său comentariu public făcut după acuzațiile aduse de Meghan Markle și fratele său în timpul interviului acordat prezentatoarei americane Oprah Winfrey. Comentariile prințului William au fost făcute în timpul unei vizite în Londra de Est, acesta precizând de asemenea că nu a discutat cu fratele său după interviul difuzat de CBS în Statele Unite ale Americii, dar că urmează să facă în viitorul apropiat acest lucru. 

Marți, Palatul Buckingham a emis un comunicat oficial în care este prezentată poziția reginei referitor la acuzațiile pe care le-au făcut prințul William și Meghan Markle. Regina s-a declarat „întristată” de dificultăţile împărtăşite de cei doi şi a promis că va instiga în privat acuzațiile de rasism aduse de cuplu. Ea a subliniat că ia în serios nemulțumirilor soților care au decis să părăsească Casa Regală a Marii Britanii în primăvara anului trecut.

Meghan a relatat în interviul difuzat în 7 martie că ea și prințul Harry au fost întrebați de un membru al familiei regale, pe care nu l-au numit, "cât de neagră ar putea să fie culoarea fiului lor", Archie, atunci când acesta va veni pe lume. 

Interviul, o lovitură puternică pentru imaginea lui Charles

„Pentru prințul Harry să spună că s-a simțit dezamăgit de tatăl său trebuie să fi fost un lucru greu de spus și greu de auzit de Charles. Acum, tocmai într-un moment în care Charles în general începuse să pară un viitor rege mai popular decât ar fi ghicit în primă instanță, iată o lovitură majoră pentru reputația sa. Este greu de știut dacă Harry este conștient de daunele pe care le-a făcut spunând acest lucru. A intenționat de fapt să arunce această lumină dăunătoare tatălui său și familiei sale? Nu știm.", a declarat autorul regal Sarah Gristwood, potrivit Daily Star.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net