Prinţul William s-a plâns că e greu să fii părinte. Internauţii au avut reacţii pe măsură

Ultima actualizare:

    Prinţul William şi Kate Middleton au doi copii: George şi CharlotteFoto: Getty
Prinţul William şi Kate Middleton au doi copii: George şi CharlotteFoto: Getty

Prinţul William a intrat în gura publicului după ce a făcut o declaraţie aparent banală. El a povestit, în cadrul unui interviu acordat pentru un post din Vietman, că a avut dificultăţi de când a devenit părinte şi că s-a adaptat greu vieţii de familie.

"Au existat moment minunante şi momente grele. A fost o schimbare majoră pentru mine. Am norocul să am sprijinul lui Catherine, care e o mamă minunată şi soţie fantastică. Dar mi-a fost greu uneori. Trecerea de la o viaţă de bărbat independet la una de soţ şi tată e imensă", a spus William, conform thesun.co.uk

Declaraţia lui William e una în care s-ar regăsi orice bărbat, mai ales că nu e uşor să creşti doi copii. Însă William nu e chiar orice bărbat: e al doilea la succesiunea tronului Regatului Unit. Nu e de mirare atunci că internauţii l-au taxat imediat pe Prinţ, care nu poate spune că a avut lipsuri financiare. 

"Pe bune? Cu dădacă, asistenţi personali, bucătari, fără nicio rată la bancă sau serviciu solicitant şi cu o soţie perfectă?", a fost reacţia unui internaut. 

Un altul a publicat un mesaj şi mai dur. "Ce înseamnă «momente grele» când ai o casă frumoasă, angajaţi care fac totul pentru tine, o dădacă pentru copii şi o bunică a cărei casă e şi mai frumoasă? Să stai într-o casă cu o cameră, să depinzi de ajutoare de la stat ca să îţi hrăneşti copiii, să stai zile în şir după un doctor pentru copii, să nu ai bani pentru hainele lor, astea sunt «momente grele»". 

Unii însă au fost de partea lui William. "Toată lumea are clipe grele în viaţă, William şi el om. E plăcut să îl vezi aşa umil".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Flacara olimpica Facebook jpg
cuplu cearta jpg
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
Carne de pui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net