Prințul William a devenit nostalgic în luna în care urmează să fie comemorați 23 de ani de la moartea mamei sale, Prințesa Diana, așa că a decis, împreună cu familia sa, să viziteze locurile copilăriei, unde el, Harry, Prințul Charles și Diana își petrececeau vacanțele.


În frumoasele insule din Sicilia, acum familia Prințului William- Kate Middleton și cei trei copii pe care îi au împreună cei doi duci de Cambridge-, crează noi amintiri în locurile în care Diana se plimba odinioară. Peisajele superbe și încărcate de amintiri vor găzdui familia regală britanică până când Prinții George și Charlotte vor începe școala, potrivit Daily Mail.

profimedia-0012325512.jpg

Unul dintre peisajele insulelor siciliene
Foto: Profimedia

profimedia-0534135643.jpg

Prințul William și-a dus familia în destinația de vacanță a copilăriei sale
Foto: Profimedia

Ducii de Cambridge, vacanță în locația de vacanță din coplăria Prințului William

Astfel, Ducele de Cambridge, soția și copii lor au vizitat aceleași locuri în care William mergea alături de Prințesa Diana, pentru a se bucura „de vremea caldă” din Tresco, lângă Cornwall. Există imagini din aceeași locație, din 1989, pe vremea când Prințul William avea doar 7 ani (dreapta).

profimedia-0347777429_1.jpg

Diana și Charles obișnuiau să își ducă cei doi copii în vacanță în aceeași locație
Foto: Profimedia

De asemenea, Ducii de Cambridge au mai vizitat superba destinație de vacanță și în 2016, soții plimbându-se romantic cu barca atunci, după ce vizitaseră Grădina Abbey din Tresco. Acum au dorit însă să le arate și micuților lor „împrejurimile”, astfel că toată familia s-a bucurat de o vacanță relaxantă și binevenită în special, după perioada carantinei.

profimedia-0040278749.jpg

Foto: Profimedia

23 de ani de la moartea Prințesei Diana

Prințesa Diana a murit pe 31 august 1997, într-un accident rutier care a avut loc la Paris. Ea intenționa să se întoarcă la Palatul Kensington în dimineața următoare. În acea seară, prințesa Diana și Dodi Al-Fayed, iubitul ei de atunci, au luat cina la restaurantul hotelului Ritz din Paris, aflat în prorpietatea tatălui bărbatului.

Tragicul accident de mașină a avut loc în tunelul stradal numit Pont de l'Alma din Paris. Prințesa Diana, Dodia Al-Fayed și șeful securități de la Hotelul Ritz, Henri Paul, au murit în mașina Mercedes-Benz închiriată, prin Paris, în timp ce încercau să se ferească de paparazzi. Autoturismul în care se aflau s-a ciocnit de al treisprezecelea stâlp al tunelului cu două benzi, iar niciunul dintre cei aflați în mașină nu avea centura de siguranță. 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Loading...