Procesul lui Harvey Weinstein a fost amânat până în ianuarie 2020, după noi acuzaţii

Ultima actualizare:

    Fostul producător a fost citat în faţa tribunalului pentru noi acuzaţii de viol şi de agresiune sexuală agravantăFoto: Getty
Fostul producător a fost citat în faţa tribunalului pentru noi acuzaţii de viol şi de agresiune sexuală agravantăFoto: Getty

Un tribunal newyorkez a anunţat luni că procesul lui Harvey Weinstein, prevăzut să aibă loc la începutul lunii septembrie, a fost amânat pentru la 6 ianuarie 2020.

Fostul producător a fost citat în faţa tribunalului pentru noi acuzaţii de viol şi de agresiune sexuală agravantă.

Harvey Weinstein a pledat nevinovat cu privire la două noi capete de acuzare. Este a doua oară când procesul este amânat. 

Mult timp una dintre cele mai puternice figuri de la Hollywood, Weinstein, 67 de ani, care a asigurat mereu că toate relaţiile sale sexuale au fost consimţite, a fost deja acuzat de abuzuri sexuale, de la hărţuire la viol, de către 80 de femei, dintre care cele mai multe celebrităţi. 

Noul act de acuzare include mărturia actriţei Annabella Sciorra, cunoscută din serialul "The Soprano", potrivit unor publicaţii americane. 

Din octombrie 2017, într-un articol din The New Yorker care a contribuit la declanşarea mişcării #MeToo, ea l-a acuzat pe Weinstein că a violat-o în 1993, în locuinţa ei din Manhattan. 

Harvey Weinstein, nouă acuzaţie de viol, amânată în 2020

Harvey Weinstein, fostul producător american de la Hollywood, deja acuzat în două cazuri de agresiune sexuală, trebuia să apară luni dimineaţă în faţa unui tribunal din New York pentru a fi înştiinţat despre o nouă punere sub acuzare, conform unui purtător de cuvânt.

Ministerul public îl acuză pe Harvey Weinstein că ar fi agresat sexual două femei în 2006 şi 2013. Săptămâna trecută, The New York Times a indicat faptul că avocaţii au obţinut o nouă punere sub acuzare de un mare juriu care i-ar permite actriţei Annabella Sciorra să depună mărturie.  Acum în vârstă de 59 de ani, ea afirmă că a fost violată de Weinstein la începutul anilor '90.

În octombrie 2017, într-un articol NY Times zeci de femei îl acuzau pe Harvey Weinstein, producător premiat cu Oscar, de hărţuire şi agresiune sexuală. Majoritatea incidentelor la care era făcut referire datau din anii 1990, dar pe parcurs au fost aduse în discuţie şi evenimente recente. Acela a fost punctul de plecare pentru mişcările #MeToo şi #TimesUp. După mai multe valuri de acuzaţii aduse lui Weinstein, The Weinstein Company a intrat în faliment în martie 2018. Deşi Harvey Weinstein a ajuns la înţelegeri în mai multe procese, el încă este acuzat în zeci de cazuri, potrivit news.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net