Mary Beth Haglin (24 de ani) a recunoscut în fața judecătorilor că a întreținut relații intime cu unul dintre elevii săi minori pe când era profesoară la un liceu din Iowa (Statele Unite).


Ea îi trimitea mereu elevului de 17 ani poze cu ea aproape dezbrăcată și relația lor ar fi mers în continuare dacă nu ar fi alfat conducerea școlii la care lucra, precizează Daily Star. După ce a fost concediată, s-a angajat ca dansatoare într-un club de noapte.

Mary a fost condamnată la 90 de zile de închisoare pentru că a întreținut relații sexuale cu un minor, dar abia peste șase luni urmează să-și ispășească pedeapsa. Până atunci, bruneta sexy își publică mai multe imagini incendiare pe un site pentru adulți, unde se laudă cu trecutul său „picant”.

„Putem vorbi despre controversa care planează în jurul meu. Ei bine, să spunem că poze și filmulețe care acestea mi-au creat probleme încă de la început.” Mary a început relația cu tânărul minor în octombrie 2015, după ce se despărțise de fostul iubit. „Făceam sex aproape zilnic, în mașina lui, în mașina mea, în casa mamei lui, în casa tatălui său.” Cei doi nu ar fi pus capăt relației lor dacă un alt elev nu i-ar fi surprins împreună.

 
 
Loading...