Profa, amor fierbinte cu un elev minor: „Făceam sex aproape zilnic”

Ultima actualizare:

    Profesoară, acuzată că a făcut sex cu un elev minorFoto: captură foto/Youtube
Profesoară, acuzată că a făcut sex cu un elev minorFoto: captură foto/Youtube

Mary Beth Haglin (24 de ani) a recunoscut în fața judecătorilor că a întreținut relații intime cu unul dintre elevii săi minori pe când era profesoară la un liceu din Iowa (Statele Unite).

Ea îi trimitea mereu elevului de 17 ani poze cu ea aproape dezbrăcată și relația lor ar fi mers în continuare dacă nu ar fi alfat conducerea școlii la care lucra, precizează Daily Star. După ce a fost concediată, s-a angajat ca dansatoare într-un club de noapte.

Mary a fost condamnată la 90 de zile de închisoare pentru că a întreținut relații sexuale cu un minor, dar abia peste șase luni urmează să-și ispășească pedeapsa. Până atunci, bruneta sexy își publică mai multe imagini incendiare pe un site pentru adulți, unde se laudă cu trecutul său „picant”.

„Putem vorbi despre controversa care planează în jurul meu. Ei bine, să spunem că poze și filmulețe care acestea mi-au creat probleme încă de la început.” Mary a început relația cu tânărul minor în octombrie 2015, după ce se despărțise de fostul iubit. „Făceam sex aproape zilnic, în mașina lui, în mașina mea, în casa mamei lui, în casa tatălui său.” Cei doi nu ar fi pus capăt relației lor dacă un alt elev nu i-ar fi surprins împreună.

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net