Profa a făcut sex cu elevul de 13 ani chiar în clasa unde preda, de față cu un alt minor! Detalii șocante

Ultima actualizare:
Zamora Britanny și soțul ei, Daniel
Zamora Britanny și soțul ei, Daniel

O profesoară de 28 de ani este acuzată că a întreținut relații intime cu elevul ei de 13 ani. Britanny Zamora preda la Școala Gimnazială Las Brisas, în Arizona (Statele Unite ale Americii). Femeia ar fi făcut sex cu minorul chiar în clasă, de față cu un alt elev.

Britanny Zamora ar fi întreținut relații intime cu elevul de 13 ani de mai multe ori, la școală și în mașina ei. Profesoara este căsătorită, spun polițiștii, dar asta nu a oprit-o să profite de un minor. Anchetatorii susțin că femeia a început să îi trimită mesaje băiatului „pentru că era plictisită”. Au ieșit la iveală și mesajele „porno” pe care femeia de 28 de ani i le trimitea copilului, potrivit Mirror.

Profesoara pedofilă, susținută de soțul ei: „E cea mai bună!”


    Zamora Britanny și soțul ei, DanielFoto: mirror.co.uk
Zamora Britanny și soțul ei, DanielFoto: mirror.co.uk

„Te vreau atât de tare! Știi că eu sunt disponibilă oricând vrei tu. Tu ești din ce în ce mai sexy în fiecare zi. Te vreau în continuu, fără oprire”, i-a scris Britanny Zamora elevului ei. Polițiștii spun că profesoara era în stare să își dea demisia pentru a putea fi alături de băiatul de 13 ani. Mai mult, Zamora ar fi făcut sex cu elevul în clasă, în fața unui alt minor. Femeia îi trimite des poze cu ea goală și îi cerea și lui să se pozeze nud. Britanny Zamora a fost arestată și riscă să petreacă ani buni în pușcărie. Și mai șocant este că soțul ei, Daniel, a susținut-o pe profesoara pedofilă: „Britanny este un adult. E cea mai bună persoană pe care am cunoscut-o vreodată.” Părinții minorului sunt devastați și spun că femeia l-a traumatizat și i-a stricat toată copilăria. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net