Heather Robertson (38 de ani) este acuzată că a sedus băieți minori pe Inernet pe care i-a invitat în apartamentul său pentru a întreține relații intime fără protecție. ea riscă să fie condamnată la 40 de ani de închisoare.


Profesoara, care este și mamă a doi copii, ar fi ținut legătura cu doi băieți minori pe Internet și i-a invitat în locuința sa cu scopul de a se culca ei. La scurt timp după ce băieții au venit la ea acasă, Heather i-a invitat în dormitorul ei, unde s-au dezbrăcat și au făcut sex în trei. Minorii au mărturisit că femeia le-a spus să nu se protejeze pentru că nu mai poate rămâne însărcinată, precizează Daily Star.

profa.jpg

profa sex elev
Îi invitase pe minori la ea în apartament
Foto: Facebook

Pusă în fața acuzațiilor și dovezilor, Heather a recunoscut că a întreținut relații intime cu cei doi minori, dar și cu un alt băiat de patru ori. Și-a justificat însă acțiunea prin faptul că ar fi consumat foarte mult alcool și nu a mai știut ce face. I-a îndemnat însă pe copii să nu spună nimănui ce au făcut, de teamă să nu aibă probleme. Femeia riscă acum să fie condamnată la 40 de ani de închisoare.

 
 
Loading...