Profesoara a făcut sex cu şase elevi minori. Modul în care îi convingea i-a uimit pe poliţişti

Ultima actualizare:

    Profesoara de arte făcea sex cu elevii în incinta Columbia High School sau în maşinăFoto: wikipedia.org
Profesoara de arte făcea sex cu elevii în incinta Columbia High School sau în maşinăFoto: wikipedia.org

O profesoară de 35 de ani a fost reţinută după ce a făcut sex cu şase elevi cu vârstele de 14 şi 15 ani. Pe parcursul anchetei, poliţiştii au descoperit detalii sordide. Femeia îi suna sau le trimitea mesaje pentru a-i îmbia la aventuri „fierbinţi” şi le promitea note mai bune dacă o lasă să le facă sex oral.

Nicole DuFault, profesoară de arte la un liceu prestigios din statul american New Jersey, Columbia High School, îşi făcuse un obicei din a face glume cu tentă sexuală în clasă, iar ţintele sale erau băieţii. Treptat, a trecut la fapte. A acostat băieţi cu diverse prilejuri şi le-a propus, direct, să facă sex. Totul s-a petrecut în 2013 şi 2014, scrie Daily Mail.

Un elev a povestit că profesoara i-a făcut prima dată sex oral, apoi au avut o partidă de sex în toată regula în clasă, câteva zile mai târziu.

Altul a mărturisit că s-a culcat cu profesoara de şase ori: de cinci ori la şcoală şi o dată în maşina ei. Aici a mai fost un elev, care i-a filmat şi căruia i s-a făcut şi lui sex oral după ce a terminat de înregistrat prima partidă de sex.

Un al patrulea elev a declarat anchetatorilor că profesoara i-a făcut sex oral de patru sau de cinci ori în 2014, prima dată chiar de ziua lui, drept „cadou”. De asemenea, au făcut sex normal şi la şcoală, în pauze sau după terminarea cursurilor.

Nicole DuFault era în căutare de sex cu elevi, în timp ce acasă avea un soţ şi doi copii mici
Nicole DuFault era în căutare de sex cu elevi, în timp ce acasă avea un soţ şi doi copii mici

Al cincilea elev implicat le-a spus anchetatorilor că el, iniţial, nici nu a vrut să se culce cu ea. Numai că profesoara i-a făcut o propunere de nerefuzat: intervine ca să-i fie modificate calificativele şi să-i fie motivate absenţele de la unele materii dacă face cum zice ea. Nicole DuFault schimbase notele elevilor în trecut şi astfel a avut credibilitate în ochii băiatului.

În fine, al şaselea elev a fost „prins” de profesoară când chiulea de la matematică. L-a dus într-o parcare de la Burger King, l-a pipăit şi i-a arătat pe telefon poze cu ea goală. Apoi a urmat o partidă de sex oral.

Întâmplările au ajuns la urechile conducerii liceului, care a alertat poliţia. Nicole DuFault a fost reţinută de poliţie în septembrie 2014 şi eliberată pe o cauţiune de 500.000 de dolari. Ancheta continuă.

Profesoara are doi copii, de 2 şi de 4 ani, care i-au fost luaţi de serviciile sociale din New Jersey, iar soţul a dat divorţ de ea în 2014.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net