Profesor, filmat masturbându-se în toaleta școlii

Ultima actualizare:

    Întâmplarea s-a petrecut în școala Kimbolton, din Marea Britaniefoto Metro.co.uk
Întâmplarea s-a petrecut în școala Kimbolton, din Marea Britaniefoto Metro.co.uk

Un profesor de la o școală privată din Marea Britanie s-a filmat în toaleta unității de învățământ în timp ce se masturba și striga numele elevelor lui. După ce a fost descoperit s-a anunțat poliția, anchetatorii au mai aflat că bărbatul avea și intenții criminale.

Scott Whitlock (45 de ani) a fost profesor de chimie la Școala Kimbolton, dar acum a fost condamnat la 16 luni de închisoare, după cum relatează Metro.co.uk. El a fost acuzat de crearea de materiale video pornografice cu minori și pentru racolarea și abuzarea unui copil după care l-a omorât. 

Crima sa a fost descoperită în fișierele de pe computerul său de către partenera sa care apoi a intrat sub protecția poliției. Anchetatorii au aflat ulterior că Whitlock deținea 505 imagini cu abuz sexual în corespondența online. 

Scott Whitlock a fost acuzat de pedofilie
Scott Whitlock a fost acuzat de pedofilie

"Partenera sa i-a spus lui Whitlock că vrea să plece, dar a descoperit niște imagini pe un calculator acasă la el. A mai găsit un stick de memorie pe care el l-a uitat. A investigat stick-ul pe calculatorul ei de acasă și a descoperit o serie de fișiere unde erau stocate mai multe materiale indecente. Acestea includeau poze cu fetițe care nu erau implicate în materialele indecente, dar erau asociate cu acestea. Mai avea de asemenea și un material video în care Whitlock se masturba în toaletele personalul de la Kimbolton și striga numele fetițelor care îi erau eleve", a declarat procurorul Jim Brown. 

El intrase în contact cu persoane care gândeau și aveau aceleași obsesii bolnave ca el. Într-unul dintre materialele video discută despre abuzarea unui copil, iar apoi să-l ucidă și să scape de cadavrul acestuia.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net