Proteste în Cipru, după ce un criminal în serie a omorât două românce!

Ultima actualizare:

    Româncele au dispărut în 2016Foto: Arhiva personală
Româncele au dispărut în 2016Foto: Arhiva personală

Ipoteză șocantă în cazul româncei de 36 de ani, ucisă împreună cu fiica ei de un criminal din Cipru. Cele două erau originare din Buzău și au dispărut în septembrie 2016. Nikos Metaxas, un militar de carieră, a dezvăluit anchetatorilor ciprioți că le-a ucis pe Livia Florentina Bunea și pe fetița ei, Elena Natalia. Cadavrele lor nu au fost găsite niciodată.

Criminalul le-a spus polițiștilor că a aruncat trupurile victimelor într-un lax toxic, foarte acid. Nikos Metaxas, zis și Orestes, a recunoscut că a omorât în total șapte femei și fetițe, dar poliția crede că el ar fi vinovat de uciderea a cel puţin 30 de femei. Localnicii din capitala Ciprului au protestat față de indolența oamenilor legii, care au trata superficial cazul româncelor și l-au lăsat în libertate pe bărbatul care a continuat să ucidă, potrivit Digi24.  Ofiţerul de 35 de ani a povestit că după ce a ucis-o pe româncă şi pe fiica ei, le-a pus în valize şi le-a aruncat într-un lac toxic, unde s-ar fi „descotorosit” şi de o altă victimă.

Ciprioții s-au adunat în fața palatului prezidențial de la Nicosia, îmbrăcați în haine de doliu în memoria celor șapte victime ale primului criminal în serie din istoria Ciprului. Unii dintre localnici le cunoșteau pe femeile asasinate, iar alții au fost impresionați de tragedia lor. Oamenii au adus flori și au aprins lumânări în memori acestora, dar mai ales i-au mustrat pe polițiști pentru că nu l-au prins pe criminal mai devreme. 

Româncele ar fi fost primele victime ale criminalului în serie din Cipru

Livia Florentina Bunea și Elena Natalia ar fi fost primele victime ale lui Nikos Metaxas. Românca de 36 de ani și fiica ei de opt ani au dispărut în septembrie 2016. O lună mai târziu, poliția din Cipru a tras concluzia că cele două au plecat din țară, dar presa cipriotă a dovedit că investigația a fost superficială. Jurnaliștii au filmat apartamentul femeii și au relevat că nu lipsea nimic din el, deși oamenii legii au spus că aceasta și-a făcut bagajele și a plecat. 

Autoritățile nu le-au dat atenție reporterilor, iar adevărul a ieșit la iveală abia acum, timp în care Nikos Metaxas a continuat să omoare femei. 

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net