Proteste în SUA. Două persoane, între care un adolescent, ucise de poliție

Ultima actualizare:

    Poliția din Los Angeles a ucis două persoane în weekendul trecut, un adolescent afroamerican și un hispanic
Poliția din Los Angeles a ucis două persoane în weekendul trecut, un adolescent afroamerican și un hispanic

Poliția din Los Angeles a ucis două persoane în weekendul trecut, un adolescent afroamerican și un hispanic, explicând că primul era echipat cu o "armă încărcată", în timp ce al doilea nu avea decât un fals pistol.

Cele două decese au declanşat noi manifestaţii pe străzile din Los Angeles. Aceste două morți ridică la trei numărul persoanelor ucise de polițiști californieni în ultimele cinci zile. Poliția din Los Angeles (LAPD) a difuzat luni fotografia unei „arme încărcate găsite” lângă Carnell Snell, 18 ani, împușcat mortal sâmbătă în sudul metropolei, scrie realitatea.net.

Șeful LAPD, Charlie Beck, a explicat în cursul unei conferințe de presă luni, că agenți ai săi au încercat să-l aresteze pe Snell, dar acesta a luat-o la fugă. În timp ce polițiștii îl urmăreau, el s-a întors spre agenți cu o armă în mână și aceștia au deschis focul, omorându-l. Un al doilea incident a avut loc duminică, tot în sudul metropolei californiene. Polițiștii au primit un apel care le semnala un hispanic dotat cu o armă. Când au încercat să-l abordeze, bărbatul, care nu a fost identificat, s-a întors spre ei cu ceea ce părea să fie o armă și polițiștii l-au ucis.Ulterior, LAPD a indicat că el avusese de fapt un pistol fals.

Un protest a avut loc sâmbătă la Los Angeles și luni trei femei au fost arestate când un grup de circa 25 de manifestanți a încercat să întrerupă conferința de presă a șefului LAPD, a indicat un purtător de cuvânt al poliției pentru AFP.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net