Putin, acuzat de pedofilie. Este începutul unui nou Război Rece?

Ultima actualizare:

    Vladimir Putin este posibil să fi ştiut de asasinarea fostului agent rusFoto Getty
Vladimir Putin este posibil să fi ştiut de asasinarea fostului agent rusFoto Getty

Vladimir Putin este posibil să fi aprobat uciderea lui Alexander Litvinenko, după ce acesta l-a acuzat pe liderul de la Kremlin de pedofilie, pretinzând că există filmări cu Putin abuzând copii mici. Otrăvirea lui Litvinenko cu poloniu 210 s-a produs în Londra în octombrie 2006, pe când fostul spion KGB savura o cană cu ceai în holul unui hotel.

Fostul spion rus, care trecuse în tabăra celor de la MI6 (serviciul secret britanic n.r.) a scris într-un articol: "El (Putin) era un pedofil" şi şi-a bazat afirmaţia pe o fotografie în care Vladimir săruta burta unui băieţel, undeva în 2006. Litvinenko povestea în presa cecenă, citată de Dailymail.co.uk, în iulie 2006 următoarele: "Putin a îngenuncheat, i-a ridicat tricoul băieţelului şi l-a sărutat pe burtă. Nimeni nu a înţeles de ce Preşedintele a făcut acest gest deplasat şi ciudat", a mai povestit fostul agent. Tot acesta susţine că prin arhivele FSB-ului de la Moscova (serviciul rus de informaţie n.r.) ar exista şi filmări incriminatorii la adresa lui Putin.

Aleksandr Litvinenko spune că această fotografie în care Putin sărută burtica unui băieţel este dovada faptului că acesta este un pedofil
Aleksandr Litvinenko spune că această fotografie în care Putin sărută burtica unui băieţel este dovada faptului că acesta este un pedofil

Rusia consideră "inadmisibile" concluziile "pseudoanchetei" britanice în cazul Litvinenko

Moscova consideră "inadmisibile" concluziile anchetei britanice privind presupusa implicare a Rusiei în asasinarea fostului agent KGB Aleksandr Litvinenko, anunţă Kremlinul. "Afirmaţiile potrivit cărora Rusia ar fi complice la moartea lui Aleksandr Litvinenko sunt inadmisibile. Preşedinţia Rusiei nu consideră verdict ancheta privind moartea lui Aleksandr Litvinenko. Această pseudoanchetă nu poate face decât să afecteze şi mai mult relaţiile dintre Marea Britanie şi Rusia", a transmis Kremlinul, potrivit cotidianului Il Messaggero.

Vladimir Putin a aprobat "probabil" asasinarea lui Litvinenko

Asasinarea fostului spion Aleksandr Litvinenko în 2006 a fost "probabil" aprobată de către preşedintele Vladimir Putin, a conchis o anchetă publică britanică. Litvinenko a decedat la vârsta de 43 de ani, la Londra, în 2006, la câteva zile după ce a fost otrăvit cu poloniu-210, o substanţă radioactivă extrem de toxică, pe care a ingerat-o dintr-o ceaşcă de ceai. Judecătorul Sir Robert Owen a declarat joi că este probabil ca preşedintele rus Vladimir Putin să fi aprobat asasinatul, în urma unui conflict mai vechi. "Ţinând seama pe deplin de toate probele şi analizele care mi-au fost disponibile, conchid că operaţiunea FSB de asasinare a lui Litvinenko a fost probabil aprobată de către domnul Patruşev şi, de asemenea, de către preşedintele Putin", scrie el în acest raport de 300 de pagini, referindu-se la Nikolai Patruşe, directorul FSB de la vremea faptelor, şi la şeful statului rus Vladimir Putin, relatează acelaşi cotidian britanic.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net