Putin anunță că Rusia are primul vaccin anti-COVID din lume: "Una dintre fiicele mele s-a vaccinat". Ce reacții a avut tânăra

Ultima actualizare:
Katherina este al doilea copil al lui Vladimir Putin
Katherina este al doilea copil al lui Vladimir Putin

Vladimir Putin a anunţat, în cadrul unei videoconferinţe cu membrii guvernului, transmisă în direct de televiziunile ruseşti, că Rusia a dezvoltat „primul” vaccin împotriva noului coronavirus, scrie AFP.

"În această dimineaţă, un vaccin împotriva noului coronavirus a fost înregistrat pentru prima oară în lume. Una dintre fiicele mele şi-a făcut acest vaccin, aşa că, din această perspectivă, a luat parte la experimente", a declarat Putin, în cadrul unei reuniuni a guvernului său, asigurând că vaccinul rusesc este eficient, a trecut toate testele necesare şi permite obţinerea unei imunităţi durabile la COVID-19.Agenţiei de presă Interfax, citată de Agerpress, scrie că fata lui Vladmir Putin a făcut puţină febră, 38 de grade Celsius, după primul vaccin inoculat, iar temperatura sa a coborât la puţin peste 37 de grade Celsius a doua zi.

"După cea de-a doua injecţie, a doua vaccinare, temperatura i-a crescut de asemenea puţin, dar pe urmă a revenit la normal. În prezent, ea se simte bine', iar concentraţia de anticorpi necesari împotriva coronavirusului este mare", a spus preşedintele rus, fără a preciza care dintre cele două fiice ale sale şi-a injectat vaccinul, Maria sau Ekaterina.

Maria Vorontsova este fiica cea mare a lui Vladimir Putin
Maria Vorontsova este fiica cea mare a lui Vladimir Putin


    Maria Vorontsova este fiica cea mare a lui Vladimir PutinFoto: thesun.co.uk
Maria Vorontsova este fiica cea mare a lui Vladimir PutinFoto: thesun.co.uk

Primii în Rusia vor fi vaccinaţi medicii şi profesorii

Acest vaccin va fi pus în circulaţie de la 1 ianuarie 2021, potrivit Registrului naţional al medicamentului de pe lângă Ministerul Sănătăţii din Rusia, consultat de agenţiile de presă ruse.Ministrul sănătăţii rus Mihail Muraşko a declarat că testarea vaccinului a demonstrat eficienţă şi o siguranţă ridicată a preparatului, conform Interfax. El a mai spus că primii în Rusia vor fi vaccinaţi medicii şi cadrele din învăţământ. Rusia a asigurat în ultimele săptămâni viitoarea producţie de mii de doze de vaccinuri împotriva noului coronavirus şi 'câteva milioane' de la începutul anului viitor.

Citește și:

Fiica secretă a lui Vladimir Putin, interviu rar! Vrea să vindece cancerul

Cum arată copiii lui Vladimir Putin și cine sunt femeile din viața președintelui Rusiei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net