Vladimir Putin, liderul de la Kremlin, a participat la o sesiune de întrebări și răspunsuri cu copii ruși supradotați, cu vârste cuprinse între zece și 17 ani, în care a vorbit deschis despre pasiunile sale și despre cum e să ai „o meserie care nu e ca toate celelalte”.


Vladimir Putin se consideră o „persoană obișnuită”, care are pasiuni ce pot fi întâlnite la oricare alt cetățean rus, doar că are o meserie diferită de a celorlalți: „Știți, mă consider o persoană obișnuită. Bineînțeles, trebuie spus că nu am o meserie ca toate celelalte, dar trăiesc o viață normală, obișnuită”, a declarat liderul de la Kremlin, în cadrul emisiunii de trei ore, care s-a ținut la Soci, pe malul Mării Negre, potrivit Agerpres.

Indiferent care-i sunt însă sarcinile pe care le are de îndeplinit, Putin a mărturisit că își organizează programul astfel încât să aibă timp să asculte muzică, să facă sport și să țină legătura cu prietenii: „Obișnuiam să trăiesc așa înainte de a deveni președinte. Și puține lucruri s-au schimbat acum, cu excepția unor lucruri specifice legate de funcția prezidențială.”

putin_1.jpg

vladimir putin
Putin a participat la o sesiune de întrebări și răspunsuri cu copii
Foto: AFP

„Îmi place să citesc, în special romane istorice [...] și ascult mereu cu plăcere muzică clasică (Bach, Beethoven, Mozart), dar pentru mine, poate, înainte de toți este Mozart”, a mai adăugat președintele rus, conform sursei citate.

Putin apreciază cel mai mult trei valori: „viața, dragostea și libertatea”, dar a mărturisit că majoritatea zilelor sale de lucru „se termină atât de târziu”, încât nu se gândește decât să meargă „cât mai repede la culcare [...] și să nu mă uit pe Instagram.” El a recunoscut încă o dată că nu este un mare admirator al Internetului, pe care spune că aproape nici nu-l folosește.

Loading...