Putin, înlăturat de la putere în urma unei lovituri de stat?

Ultima actualizare:
Alina Kabaeva, mai tânăra parteneră a preşedintelui rus, se pregăteşte să  nască un bebeluş la o clinică elveţiană
Alina Kabaeva, mai tânăra parteneră a preşedintelui rus, se pregăteşte să nască un bebeluş la o clinică elveţiană

Vladimir Putin este de negăsit: liderul de la Kremlin nu a mai fost văzut de nouă zile, iar teoriile şocante au început să apară.

Recent, mai multe camioane au fost văzute în faţa Kremlinului, iar acest lucru a dat naştere unei ipoteze conform căreia Putin ar fi fost "neutralizat" în urma unei lovituri de stat, potrivit dailymail.co.uk. Potrivit liderului organizaţiei naţionale a musulmanilor, cel care se află în spatele loviturii ascunse e fostul şef al Securităţii Sovietice, Nikolai Patruşev.

"Cred că Putin e neutralizat, dar în viaţă. E sub puterea unor organizaţii care vor să organizeze o lovitură de stat", a declarat liderul ismalic.

Teoria lui a fost susţinută de imagini cu camioane care intrau şi ieşea din Kremlin nopţile trecute. Însă e mult mai plauzibil ca respectivele camioane să fie legate de sărbătorirea a un an de când Crimeea s-a alăturat din nou Rusiei, eveniment ce urmează să aibă loc curând. 

Se speculează că ar putea exista o legătură între camioanele parcate în Kremlin şi dispariţia lui Vladimir Putin
Se speculează că ar putea exista o legătură între camioanele parcate în Kremlin şi dispariţia lui Vladimir Putin

Putin e de negăsit de nouă zile, iar mâna lui dreaptă, liderul cecen Ramzan Kadîrov, a declarat că liderul de la Kremlin ar putea fi înlocuit la putere de altcineva. Însă Kadîrov a mai spus că el va rămâne fidel lui Putin orice s-ar întâmpla. 

Kremlinul a dat publicităţii o serie de fotografii cu Putin într-o întâlnire, dar se pare că ele sunt vechi din 2011. Prim-ministrul rus, Dmitri Medvedev, şi aliaţii lui Putin nu au făcut nicio declaraţie până acum. 

O altă teorie susţine că Putin s-ar afla în Elveţia, alături de partenera lui de viaţă, fosta gimnastă Alina Kabaeva, în vârstă de 31 de ani. Aceast ar urma să nască în secret la o clinică privată din Elveţia, lasă să se înţeleagă ziarul Blick.

Acesta ar fi al treilea copil pe care i-l face lui Vladimir Putin. Cei doi au deja împreună un băiat, Dmitri, născut în 2009, şi o fată, născută în 2012, la o clinică prestigioasă din SUA. Putin nu a mai fost văzut în public din 5 martie şi deja unele voci au început să speculeze că ar fi bolnav.


    Alina Kabaeva, mai tânăra parteneră a preşedintelui rus, se pregăteşte să  nască un bebeluş la o clinică elveţianăFoto: AP
Alina Kabaeva, mai tânăra parteneră a preşedintelui rus, se pregăteşte să nască un bebeluş la o clinică elveţianăFoto: AP

Jurnaliştii elveţieni spun că el s-ar fi ocupat în tot acest timp de toate amănuntele privind naşterea bebeluşului său.

Pe de altă parte, conform gawker.com, surse CIA spun că Putin ar o simplă răceală şi că acesta e adevăratul motiv pentru care nu a mai fost văzut în public. 

În mijlocul acestor teorii, Krelimul a ţinut să asigure lumea că şeful de stat va fi prezent în Crimeea, luni, 16 martie, pentru a sărbători anexarea regiunii la Rusia, şi că starea lui de sănătate este excelentă.

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net