Secretul tinereţii lui Putin. E un tratament demn de regi şi împăraţi

Ultima actualizare:

    Secretul tinereţii  preşedintelui rus  constă în mai multe  băi în sânge de-a  lungul unui an
Secretul tinereţii preşedintelui rus constă în mai multe băi în sânge de-a lungul unui an

De secole, băile tradiţionale în sânge scos din coarnele cerbului maral din Munţii Altai au fost considerate tratament demn pentru regi şi împăraţi. Conform „Siberian Times”, inclusiv preşedintele rus se întinereşte astfel în timpul vizitelor din Siberia.

Vladimir Putin, 64 de ani, arăta extrem de tânăr acum o săptămână la întâlnirea G20. Presa britanică a descoperit secretul tinereţii şi virilităţii sale: preşedintele rus face băi în sânge de cerb maral. Elixirul considerat „Viagra naturală” este exportat din Siberia în China pentru diferite leacuri tradiţionale. În 2015, preşedintele rus l-a dus inclusiv pe bunul său prieten, Silvio Berlusconi, la un astfel de tratament. În timpul vizitei din acel an, au fost pregătite pentru el 70 de kilograme de coarne de cerb maral. Tratamentul exclusivist costă peste 10.000 de dolari pentru două zile, iar efectele sunt incredibile asupra sănătăţii. Conform unor surse citate de The Sun, Vladimir Putin se îmbăiază în sânge de mai multe ori pe an.


    Coarnele sunt tăiate  când animalul  este încă în viaţă
Coarnele sunt tăiate când animalul este încă în viaţă

Specialiştii chinezi care au analizat extractele din coarne de cerb au descoperit că acestea au un efect tonic asupra organismului şi cresc potenţa bărbaţilor, întăresc oasele, dinţii şi muşchii, îmbunătăţesc vederea şi auzul, vindecă astmul, pneumonia, reumatismul şi întăresc coloana vertebrală. Tratamentul e atestat încă din secolul XV. Multe vedete de televiziune din Rusia, printre care Lena Lenina, au recunoscut că beau sângele de cerb pentru sănătate. Însă organizaţiile de protejare a animalelor condamnă terapia, din cauza modului în care sunt mutilaţi cerbii. Coarnele acestora sunt tăiate în timp ce animalul este încă în viaţă şi după prelevarea lor i se curmă suferinţa animalului.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net