Putin a recunoscut că hackerii ruși au fost implicaţi în campania electorală din SUA?

Ultima actualizare:

    Putin a declarat că "este posibil" ca anumiți hackeri ruși să fi accesat e-mailurile Democraților americaniFoto: Getty
Putin a declarat că "este posibil" ca anumiți hackeri ruși să fi accesat e-mailurile Democraților americaniFoto: Getty

Vladimir Putin, liderul Federației Ruse, pare că adoră să folosească o doză de umor în anumite discursuri publice, mai ales când ele sunt ascultate de opozanții americani. Recent, Putin a afirmat că „este posibil” ca hackerii ruși să fi accesat corespondența electronică a Democraților americani și a lui Hillary Clinton.

Vladimir Putin a negat întotdeauna acuzațiile potrivit cărora Rusia ar fi fost implicată în campania electorală prezidențială din Statele Unite. Recent, liderul rus a ținut însă un discurs la Sankt Petersburg, unde a afirmat oarecum contrariul a ceea ce a negat atât timp. El a declarat că „este teoretic posibil” ca tensiunile dintre Est și Vest să-i fi determinat pe unii indivizi să acceseze e-mailurile Democraților americani.

„Hackerii sunt oameni liberi, la fel ca artiștii care se trezesc de dimineață cu o bună dispoziție și se apucă de pictat. Hackerii sunt la fel. Se trezesc de dimineață, citesc câte ceva despre ce se întâmplă în relațiile dintre state și dacă au tendințe patriotice, s-ar putea să contribuie la lupta împotriva celor care vorbesc urât despre Rusia”, a precizat Putin, potrivit slate.com.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net