"Ramura de măslin" oferită de Regina Elisabeta lui Harry şi Meghan. Dovada că vrea să se împace cu ei

Ultima actualizare:

    Regina Elisabeta a II-a vrea să se împace cu Harry şi Meghan Marklefoto: Getty
Regina Elisabeta a II-a vrea să se împace cu Harry şi Meghan Marklefoto: Getty

Regina Elisabeta a II-a a făcut un gest care dă de înţeles că vrea să facă pacecu Prinţul Harry şi Meghan Markle. Cei doi au fost invitaţi la Jubileul de platină, anul viitor. Atunci, Regina va sărbători 70 de ani de domnie.

Conform unor surse din cadrul familiei regale, Harry şi Meghan vor participa la parada oficială de ziua Reginei şi la ceremonia Trooping the Colour, care vor avea loc la Londra în 2022. Însă nu se ştie dacă ei se vor alătura la balcon suveranei şi altor membri seniori ai Casei Regale, conform mirror.co.uk. E foarte posibil ca staff-ul să decidă ca doar membrii activi ai familiei să stea la balcon, aşa cum e tradiţia, iar asta va însemna că ducii de Sussex nu vor fi printre aceştia. 

O sursă din cadrul Casei Regale a declarat: "Ducele şi Ducesa de Sussex au fost invitaţi şi e clar că Regina abia aşteaptă să îi vadă. Momentul balconului va fi decis mult mai aproape de eveniment şi există o limită impusă numărului de persoane şi cred că membri care lucrează ai familiei sunt mai sus decât ducii pe listă". 

În 2022, se vor împlini 70 de ani de la urcarea pe tron a Reginei Elisabeta a II-a, moment care va fi marcat prin Jubileul de Platină. Nu doar că vor fi organizate diferite evenimente, dar cetăţenii Regatului Unit vor avea o minivacanţă între 2 şi 5 iunie. 

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net