Răsfăţ de prinţesă! Cele mai scumpe cadouri primite de Kate Middleton de când a devenit ducesă

Ultima actualizare:

    Inelul de logodnă al lui Kate Middleton are o mare importanţă istoricăfoto: Getty
Inelul de logodnă al lui Kate Middleton are o mare importanţă istoricăfoto: Getty

Regina Elisabeta a II-a nu e singurul membru al familiei regale care primeşte daruri scumpe, la care alţii doar visează. De când s-a alăturat Case Regale, Kate Middleton a fost răsfăţată cu nenumărate cadouri luxoase. Iată câteva dintre ele.

1. Un ceas Ballon Bleu de Cartier 

În mod tradiţional, la cea de-a treia aniversare a nunţii, primeai ceva din piele. Apoi, simbolul a fost schimbat în cristal. Nu dacă eşti membru al unei familii regale. În 2014, la trei ani de la nunta cu Prinţul William, Kate a primit un ceas Ballon Bleu de Cartier. Cu mici safire, ceasul se asortează cu inelul de logodnă al lui Kate şi aminteşete de Prinţesa Diana, care iubea ceasurile Cartier, confomr mirror.co.uk.


    Ceasul Cartier a fost un cadou pentru a treia aniversare a nunţii foto: Getty
Ceasul Cartier a fost un cadou pentru a treia aniversare a nunţii foto: Getty

2. Inelul de logodnă

Primul cadou primit de Kate în calitate de membru al Casei Regale, inelul de logodnă este considerat a fost nepreţuit, dată fiind importanţa lui istorică. Bijuterie care a aparţinut Prinţesei Diana, este realizat din safire de 12 carate şi 14 diamente montate în aur alb de 18 carate. 

3. Anmer Hall de la Regină

Orice cadou păleşte în comparaţie cu darul de nuntă primit de la Regină. Elisabeta le-a dat lui William şi Kate propria reşedinţă de stat. Aflat pe moşia Reginei de la Sandringham, Ammer Hall are zece dormitoare, o piscină şi un teren de tenis. 

4. Un set de bijuterii cu diamante albe şi galbene de la Prinţul Charles

La nunta din 2011, Kate a mai primit un cadou de lux: un set de bijuterii de la Prinţul Charles. În el se află o brăţară, un inel şi cercei, toate cu diamante albe şi galbene. 

5. O brăţară de la Ducesa de Cornwall

Camilla nu şi-a neglijat nici ea nora, căreia i-a dat la nuntă o brăţară din aur cu pandantive. Printre ele, un mic disc pe care e gravat un C de la Catherine şi o coroniţă pe o parte şi un C de la Camilla şi o coroană pe cealaltă parte. 

6. Cercei cu safire şi diamante de la Prinţul William

William nu s-a sfiit să îşi răsfeţe soţia cu cadouri nepreţuite. Înaintea nunţii, el i-a luat o pereche de cercei cu safire şi diamente, pe care Kate i-a purtat prima oară în turneul din Canada. 

7. Cercei cu ametist verde tot de la William


    Cerceii cu ametist au fost purtaţi prima dată de Crăciun, în 2011foto: Getty
Cerceii cu ametist au fost purtaţi prima dată de Crăciun, în 2011foto: Getty

Un soţ generos, William i-a luat de primul Crăciun în familie o pereche de cercei cu ametist verde, realizaţi de designerul preferat al lui Kate, Kiki McDonough. Cerceii sunt montaţi în aur galben de 18 carate şi sunt înconjuraţi de diamante. 

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net