Reacția “delicioasă” a lui Kate Middleton atunci când și-a văzut chipul în public

Ultima actualizare:

    Copiii din Machester le-au făcut o surpriză lui William și KateFoto: Getty
Copiii din Machester le-au făcut o surpriză lui William și KateFoto: Getty

Kate Middleton (34 de ani) și soțul său, Prințul William (34 de ani), au mers vineri, 14 octombrie, în Manchester. În timpul vizitei oficiale, cei doi au fost întâmpinați de copiii de la o școală din localitate, dar nu oricum, ci cu cartoane cu chipurile tuturor membrilor familiei regale britanice ținute în dreptul fețelor.

Ducesa de Cambridge a fost de-a dreptul cucerită de fetița care a ales să fie Kate pentru o zi și a părut entuziasmată, dar și uimită de jocul propus de copiii de la Școala St. Philips din Salford. S-a apropiat de grupul zâmbitor de puști și puștoaice și a întrebat: “Chiar sunt eu aceasta?”, spre deliciul publicului care s-a înghesuit să se pozeze cu cel mai iubit membru al Casei Regale. Jovială, soția lui William a avut răbdare cu toată lumea, pentru poze, pentru a schimba câteva cuvinte și pentru a le mulțumi pentru prezență și flori, relatează Daily Mail.


    Kate a fost încântată de surpriza copiilorFoto: Getty
Kate a fost încântată de surpriza copiilorFoto: Getty

La fel a procedat și prințul, simplu și prietenos cu cei din jur. Nu este de mirare de ce cei doi sunt cel mai adesea reprezentanții familiei la evenimentele oficiale din toată lumea, având în vedere că se bucură de o popularitate în continuă creștere.

image
image
image
image
image
image
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net