Reacția lui David Cameron când și-a anunțat demisia. "Toată lumea plângea"

Ultima actualizare:

    David Cameron și-a stăpânit cu greu emoțiile când și-a anunțat demisia din funcția de premierFoto captură foto/Daily Mail
David Cameron și-a stăpânit cu greu emoțiile când și-a anunțat demisia din funcția de premierFoto captură foto/Daily Mail

David Cameron a izbucnit în lacrimi vineri, 24 iunie, atunci când a anunțat că-și va da demisia în termen de trei luni. A făcut anunțul cu vocea tremurândă în fața cercului său de parteneri loiali. "A fost emoționant. Toată lumea plângea - bărbați și femei, chiar și servitorii - iar apoi a început David să plângă", a declarat unul dintre cei prezenți la eveniment.

Pentru David Cameron, permierul Marii Britanii, a fost o grea lovitură câștigării referendumului de către Brexit, relatează DailyMail.co.uk. El era convins că vor avea succes și cei care doresc rămânerea în UE vor fi mai numeroși. 

După șase ani de când deține această funcție, Brexitul reprezintă cel mai greu moment al carierei sale care de altfel a și încheiat-o. cu toate acestea, Cameron nu poate să evite responsabilitatea pierderii acestui referendum care a dovedit cât este de divizată societatea engleză în raport cu Uniunea Europeană. Brexitul va rămâne ca o pată pentru carieră și reputația sa de politcian. 

“David Cameron și-a ținut lacrimile în frâu în fața camerelor, vineri, pe Downing Street și cu vocea plină de emoție a anunțat că va demisiona, după șase ani ca prim-ministru”, a scris Ian Birrell, un fost consilier al premierului britanic. 

“A fost punctul culminant al unor ore uimitoare. În noaptea precedentă, David Cameron a chemat mai mulți prieteni vechi pentru a urmări rezultatele pariului său european uriaș. Cameron era nervos, însă spera să câștige. Dădea mesaje pritenilor că ar trebui să fie închis dacă mai sugerează vreodată un asemenea referendum”, a mai adăugat acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net