Președintele Statelor Unite a reacționat imediat după atacul terorist din New York, dar cum altfel, dacă nu pe contul său de Twitter. Trump și-a exprimat regretul profund pentru victimele atentatului și l-a catalogat pe terorist drept o persoană „bolnavă și dereglată psihic”.


„În New Yok pare că a fost comis încă un atac de către o persoană bolnavă și dereglată psihic. Forțele de ordine investighează asta îndeaproape. NU ÎN S.U.A.!”, a scris Donald Trump pe rețeaua de socializare, în urma atacului terorist din Manhattan, conform The Independent.

Președintele și-a exprima, de asemenea, regretul pentru cele opt persoane care și-au pierdut viața și pentru cei 11 răniți: „Inima mea plânge pentru New York azi. Ne gândim și ne rugăm în timp ce monitorizăm situația.”

Autorul atacului este Sayfullo Habibullaevic Saipov, un uzbek stabilit în Statele Unite din 2010, căsătorit și tată a doi copii. El a închiriat un camion de la Home Depot și l-a condus direct pe o alee pietonală și pentru bicilete, unde a făcut mai multe victime. El a fost arestat și dus la spital pentru a fi îngrijit după ce a fost împușcat de un om al legii.

 
 
Loading...