Refugiaţii sirieni, vizitaţi de Christian Sabbagh

Ultima actualizare:

    Christian Sabbagh va prezenta drama refugiaţilor sirieni, luni seară la Kanal DFoto Arhivă Personală
Christian Sabbagh va prezenta drama refugiaţilor sirieni, luni seară la Kanal DFoto Arhivă Personală

Prezentatorul jurnalului de ştiri al postului Kanal D, Christian Sabbagh, a filmat în aceste zile un material cutremurător despre criza refugiaţilor care luptă pentru supravieţuire, în taberele improvizate din Serbia şi Ungaria.

De luni în şir, Europa se confruntă cu cea mai mare criză umanitară de la cel de-al Doilea Război Mondial. Sute de mii de oameni, lipsiţi de cele mai elementare mijloace de trai, încearcă să fugă din iadul sirian şi să ajungă în Europa prin Balcani. Prezentatorul jurnalului de ştiri al postului Kanal D, Christian Sabbagh a realizat un reportaj din mijlocul acestora, material ce va fi prezentat în cadrul ediţiei de luni, începând cu ora 19:00.

“Oamenii spun că au parcurs un drum îngrozitor de lung, presărat cu morţi. Sunt atât de disperaţi, încât au ajuns să-şi încredinţeze viaţa oricui. Au dat mii de euro diferitelor grupări de traficanţi. Când n-au mai avut de unde plăti sumele fabuloase cerute de călăuze, au fost nevoiţi să-şi continue drumul pe jos, mii de kilometri”, a spus Christian Sabbagh.

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net