Regina Angliei, amenințată cu moartea! Forțele de ordine sunt în alertă

Ultima actualizare:

Fanaticul care a urmărit-o pe Majestatea Sa a fost reținut în luna iunie, dar nu și-a mai făcut prezența joi, la tribunal, astfel că a fost emis un mandat de arestare pe numele său.

Un obsedat după Regina Angliei a fost arestat în urmă cu două luni în fața Palatului Buckingham, având asupra sa mai multe cuțite. John Bolton (47 de ani) purta o beretă falsă, o imitație a celor ce sunt purtate de trupele de elită SAS. Polițiștii l-au arestat pe nebun cu două zile înainte ca Regina Elisabeta să împlinească 90 de ani. 

În ciuda vârstei, acesta le-a spus anchetatorilor că este membru în armată de 35 de ani, că a fost numit tocmai de Printul Philip și că Regina ar fi dat ordin ca acesta să se cazeze la hotelul Buckingham Gate. La finalul anchetei, acesta a fost acuzat de posesie de arme ofensive în spațiu public. Bolton a fost eliberat pe cauțiune dar nu s-a mai prezentat, joi, în fața magistraților din Westminster.

Forțele de securitate regale sunt, astfel, în alertă maximă, întrucât acest incident nu este singular. În luna mai, Dennis Hennessy (41 de ani), condamnat pentru omucidere, a fost găsit de gărzile regale hoinărind prin grădina Palatului Buckingham după ce a sărit un gard cu țepe înalt de 3 metri. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net