Regina Elisabeta, cel mai iubit membru al Casei Regale. Pe ce locuri se află rivalele Kate şi Meghan

Ultima actualizare:
Camilla Bowles si prinţul Charles sunt căsătoriţi de 14 ani
Camilla Bowles si prinţul Charles sunt căsătoriţi de 14 ani

Nu este un secret pentru nimeni faptul că membrii Casei Regale a Marii Britanii se bucură de un grad ridicat de apreciere atât din partea cetăţenilor britanici, cât şi a locuitorilor altor state. Iată însă că fundaţia YouGov a realizat un sondaj de opinie prin care a dorit să afle cine este cea mai carismatică figură dintre toţi. Rezultatul a fost, desigur, unul uşor de intuit, regina Elisabeta a II-a fiind preferata publicului.

Rezultatele sondajului întocmit de către fundaţia YouGov este uul îmbucurător pentru regina Elisabeta a II-a, căci aşa cum era de aşteptat, ea este figura cea mai apreciată din rândul Casei Regale a Marii Britanii. Ajunsă la o vârstă respectabilă, dar cu o energie debordantă şi o putere de muncă formidabilă, regina pare să fi descoeprit elixirul tinereţii şi secretul către o viaţă lungă şi fericită. Vizitele frecvente la Balmoral, plimbările la ceas de seară şi îndeplinirea micilor capricii o ajută să îşi menţină un tonus de invidiat. 

Kate Middleton, mai apreciată decât Meghan Markle

Locul doi în topul preferinţelor a fost ocupat de către prinţul Harry, în timp ce fratele său, ducele de Cambridge, William, a ocupat poziţia a treia. Kate Middleton a fost clasată pe locul patru, depăşind-o pe cumanta sa, Meghan Markle, care pare să nu se afle în graţiile britanicilor.

Kate Middleton şi Meghan Markle s-au distrat la finala Wimbledon 2019
Kate Middleton şi Meghan Markle s-au distrat la finala Wimbledon 2019

În presa internaţională au circulat informaţii potrivit cărora Meghan Markle nu se comportă în cel mai bun mod cu angajaţii săi şi o sfidează adesea pe regină, încercând să strecoare elemente noi de conduită în protocolul regid pe care membrii Casei trebuie să îl respecte. 

Prinţul Charles, pe locul 7 în topul preferinţelor britanicilor 

Moştenitorul coroanei, prinţul Charles a ocupat un modest loc şapte, în timp ce soţia sa, Camilla Bowles s-a clasat pe 11. Camilla nu a fost niciodată plăcută de către britanicii care încă păstrează vie imaginea prinţesei Diana.

Prinţesa Charlotte a salutat publicul în propriul mod
Prinţesa Charlotte a salutat publicul în propriul mod

Timpul a trecut iar resentimentele s-au estompat, Camilla reuşind să scape de reputaţia de distrugătoare de căsnicii, însă este incert dacă ea va fi acceptată de britanici atunci când soţul său va prelua tronul de la regina Elisabeta a II-a, relatează dailymail.co.uk.

Prinţesa Charlotte se află mereu în centrul atenţiei

Locurile deţinute de membrii familiei regale în sufletele britanicilor sunt ameninţate de prinţesa Charlotte, fiica ducilor de Cambridge care, la fiecare apariţie publică, se află în centrul atenţiei. 


    Prințesa Charlotte a scos limba la public în loc să salute cu mânaFoto: Profimedia
Prințesa Charlotte a scos limba la public în loc să salute cu mânaFoto: Profimedia

Prinţesa Charlotte, fiica de patru ani a ducilor de Cambridge, este o apariţie drăgălaşă, iar fotografii caută întotdeauna să surprindă cele mai bune cadre cu sora mai mică a prinţului George. În timpul ultimului eveniment la care a participat alături de ducesa de Cambridge şi bunica sa, Carole Middleton, Charlotte a făcut un gest surpinzător care a fost, cu siguranţă, deliciul publicului.

Prinţesa Charlotte este fiica mijlocie a ducilor de Cambridge şi un copil energic căruia îi place să se joace oricând, aşadar protocolul regal şi setul lung de reguli pe care ar trebui să îl respecte în cadrul evenimentelor nu este tocmai pe placul său. Spirit liber şi întotdeauna pusă pe şotii, Charlotte a oferit o imagine de neuitat celor care au participat la Cupa Regelui, o cursă de bărci care are loc anual în Marea Britanie. 

Prințesa Charlotte a scos limba la public în loc să salute cu mâna
Prințesa Charlotte a scos limba la public în loc să salute cu mâna

După ce cursa propriu zisă a avut loc Kate Middleton şi-a condus fiica spre geamul lojei de unde au putut urmări îndeaproape competiţia. Micuţa nu a părut încântată de posibilitatea de a saluta ceremonios publicul aşa că a ales să scoată limba către cei prezenţi. Kate Middleton a fost surprinsă de gestul fiice sale, dar, în acelaşi timp, nu şi-a putut ascunde un zâmbet, fiind amuzată de curajul lui Charlotte. 

Citeşte şi

Prințesa Charlotte a scos limba la public în timpul unui eveniment. Reacția lui Kate a fost fantastică!

Cel mai savuros moment al anului: Prințesa Charlotte, replică fotografilor insistenți.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net