Regina Elisabeta, în doliu! A mai rămas cu un singur cățel, chiar înainte de Crăciun

Ultima actualizare:

    Regina este foarte atașată de câinii săiFoto: Profimedia
Regina este foarte atașată de câinii săiFoto: Profimedia

Regina Elisabeta trece prin momente dificile, pe care doar stăpânii de animale le înțeleg. Vulcan, un cățel din rasa Dorgi, a murit cu doar câteva săptămâni înainte de Crăciun. Cunoscută a fi o mare iubitoare de câini, Majestatea Sa s-a întristat teribil după moartea lui Vulcan.

Regina Marii Britanii a mai rămas cu un singur câine, pe nume Candy. Nu se știe câți ani avea Vulcan sau din ce cauză a murit. Dar el a fost animalul de companie loial al reginei din cel puțin anul 2007, asta însemnând că avea peste 13 ani - o vârstă bună pentru această rasă. O sursă apropiată de Majestatea Sa au declarat că pierderea însoțitorului ei credincios a fost o lovitură puternică pentru monarhul de 94 de ani și a lăsat-o cu un singur animal, Candy, de asemenea, un Dorgi, potrivit Daily Mail. Pierderea vine chiar înainte a ceea ce ar putea fi cel mai singuratic Crăciun al reginei. Monarhul și ducele de Edinburgh, în vârstă de 99 de ani, sunt pregătiți să renunțe la festivități, pentru a-și petrece ziua „în liniște” la castelul Windsor.

Sursa a mai spus: „Majestatea Sa își adoră câinii și este întotdeauna o lovitură pierderea unui animal de companie, dar mai ales acum, în această perioadă”.

Câinii călătoresc în avion privat, alături de Regină

Regina a fost din tinerețe atașată de câini, în special de rasa Corgi. Ultimul ei Corgi, Willow, a fost eutanasiat după ce a suferit de cancer în 2018, fiind pentru prima dată când monarhul nu deținea un Corgi, de la sfârșitul celui de-al Doilea Război mondial. Willow era cea de-a 14-a generație descendentă din Susan, un Corgi dăruit prințesei Elisabeta de atunci la 18 ani, în 1944. Regina a deținut mai mult de 30 de câini Corgi în timpul domniei sale. Vulcan și Candy provin dintr-o linie de Dorgis (încrucișare între un dachshund și un corgi galez) introdusă în gospodăria regală când teckelul prințesei Margareta, Pipkin, a fost împerecheat cu unul dintre câinii reginei.

Câinii au apărut alături de Willow pe coperta revistei Vanity Fair în 2016, fotografie realizată de Annie Leibovitz pentru a sărbători cea de-a 90-a aniversare a reginei. Iar în martie, unul dintre ei a fost văzut așezat pe poala reginei când s-a mutat de la Palatul Buckingham la Windsor pentru a se izola în timpul carantinei. Regina s-a îngrijit întotdeauna de câinii ei cât mai mult posibil și are cu ei o relație specială. Animalele locuiesc în apartamentele sale private de la Windsor și Palatul Buckingham, călătorind cu ea la Sandringham, precum și în Scoția, cu un avion privat.

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net