Regina Elisabeta a II-a doarme într-unul din cele mai scumpe paturi! Ce vedetă îl are pe cel mai scump însă

Ultima actualizare:
Patul de 1 milion de dolari, unde se văd Kim și Kaye, împreună cu doi dintre copii, Chicago (2 ani) și Psalm (1 an)
Patul de 1 milion de dolari, unde se văd Kim și Kaye, împreună cu doi dintre copii, Chicago (2 ani) și Psalm (1 an)

Regina Elisabeta a II-a doarme într-unul din cele mai scumpe paturi din lume. Patul său are o valoare estimată de 170.000 de dolari.

Luxul în care trăiește familia regală este dovedit și de faptul că Regina Elisabeta (94 de ani) a II-a doarme într-unul din cele mai scumpe paturi. L-a primit cadou când a împlinit 60 de ani de domnie. Patul este una dintre mobilele cele mai scumpe din Palatul Buckingham. A fost confecțioant din cașmir din Mongolia și piele de cal importată din America latină. Însă a fost realizat în Marea Britanie. Dar nu Regina Elisabeta a II-a doarme în cel mai scump pat din lume.

Cea care are somn mai ceva ca o regină este vedeta americană de televiziune, Kim Kardashian, în vârstă de 40 de ani, a ”spart” 1 milion de dolari pentru patul său.

Regina Elisabeta, fără mască, la prima apariție publică de la începutul pandemiei de Covid-19

Regina Elisabeta, furioasă după ce angajații i-au dat planurile de Crăciun peste cap. Aceștia refuză ”bula Covid-19”

Kim spune că în patul ei ai senzația că plutești

Kim Kardashian zice că simte că plutește când se află în patul cel mai scump din lume. Rapperul Kanye West (43 de ani) a îndeplinit dorința soției sale de a-i cumpăra ”cel mai fițos pat” posibil. I-a comandat un pat de 1 milion $, cel mai scump din lume. Patul din dormitorul lor din casa complet renovată pe care o dețin în Hidden Hills, California, a fost comandat la o companie britanică. Design-ul său a fost inspirat după paturile monarhilor din secolele XVII-XVIII. Cofecționarea acestuia a durat 700 de ore. S-au folosit pentru realizarea sa cașmir, lână pură de miel, piele de cal mongol și materialele cele mai scumpe pentru saltea, ținute la secret de compania producătoare, care dau senzația de plutire, când te așezi. Vedeta de televiziune folosește numai cearșafuri albe de mătase. Menajerele, care trebuie să le schimbe zilnic, spun că diva face o dezordine de nedescris în dormitor. Kim Kardashian, care s-a remarcat de-a lungul vremii datorită bustului siliconat și a fundului ei, pe care unii îl numesc cel mai apetisant din lume, e măritată cu Kanye West din 2014. Au 4 copii, North (7 ani), Saint (4 ani), Chicago (2 ani) şi Psalm (1 an), și o avere de peste 1 miliard $. Regina Elisabeta a II-a doarme într-unul din cele mai scumpe paturi din lume, dar Kim Kardashian o întrece.

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net