Regina Elisabeta a II-a, la biserică să se roage pentru rebelii Meghan Markle şi prinţul Harry

Ultima actualizare:
Meghan l-a determinat pe prinţul Harry să renunţe la îndatoririle regale
Meghan l-a determinat pe prinţul Harry să renunţe la îndatoririle regale

Regina Elisabeta a II-a s-a dus la biserică să se roage înainte de summit-ul de astăzi cu scopul de a rezolva fuga lui Meghan Markle în Canada şi rebeliunea prinţului Harry. Întrunirea, la care vor participa prinţul Charles, prinţul William, prinţul Harry şi Meghan de la distanţă, va începe după ora 14.00, ora Londrei.

Regina Elisabeta a II-a (93 de ani) s-a dus la biserică să se roage înainte de marea întrunire fără precedent de astăzi, programată la Sandringham astfel încât să poată participa şi Meghan Markle (38 de ani), printr-o convorbire video de la distanţă. Consilierii regali au fost furioşi să lucreze la o serie de opţiuni cu privire la situaţia creată după ce Meghan şi prinţul Harry (35 de ani) au anunţat că renunţă la rolurile lor importante din cadrul familie regale britanice. 

Regina a fost profund afectată de decizia nepotului ei de a da publicităţii decizia de „abdicare” fără să-i aducă la cunoştinţă înainte. O sursă apropiată susţine că „atitudinea de intimidare” a prinţului William (37 de ani) ar fi făcut-o pe Meghan să-i ceară fratelui lui, Harry, să renunţe la îndatoririle sale regale. Cuplul rebel ar dori să se stabilească la Los Angeles. „Asta nu merge cu mine”, i-ar fi spus ea soţului său.

Regina în stare de şoc pentru că Meghan Markle şi prinţul Harry renunţă la rolurile din familia regală

Regina Elisabeta a II-a și-a pus moștenitorii la treabă! Prințul George a făcut budincă împreună cu tatăl și bunicul lui

Regina Elisabeta a II-a îi va proteja pe Meghan şi Harry, ca să nu ajungă precum prinţesa Diana, mama lui, care a murit într-un tragic accident de circulaţie, în 1997, la doar 36 de ani, fiindcă nu mai beneficia de securitate puternică după ce nu a mai făcut parte din familia regală. Prinţul Harry este supus în prezent unor intense presiuni. Soţia sa i-a spus că vrea să plece. Însă el o iubeşte pe Regină şi îi va fi greu să renunţe la tot pentru Meghan. Se crede că acesta ar vrea să trăiască şi alături de soţia sa, în America de Nord, dar şi să rămână în Marea Britanie o parte din timp. Prinţul Philip (98 de ani), soţul Reginei şi bunicul lui Harry, nu va fi prezent la întrunire. De asemenea, nu va participa la summitul neobişnuit Kate, soţia prinţului William, care va rămâne la Palatul Kensington, ca sî aibă grijă de cei trei copii ai lor, prinţul George (6 ani), prinţesa Charlotte (4 ani) şi prinţul Louis (1 ani).  Regina Elisabeta a II-a s-a dus la biserică să se roage înainte de marea întrunire fără precedent de astăzi.

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net