Regina Elisabeta a II-a a primit un trandafir numit Duce de Edinburgh, pentru marcarea a 100 de ani de la nașterea Prințului Philip

Ultima actualizare:

    Regina Elisabeta a II-a a primit un trandafir ce poartă numele soțului său defunct, Prințul PhilipFoto: Facebook
Regina Elisabeta a II-a a primit un trandafir ce poartă numele soțului său defunct, Prințul PhilipFoto: Facebook

Regina Elisabeta a II-a primit săptămâna trecută un trandafir Duce de Edinburgh pentru a marca 100 de ani de la naşterea prinţului Philip, care i-a fost soţ timp de 73 de ani.

Trandafirul a fost un cadou din partea Societăţii hotricole regale (The Royal Horticultural Society), patronată de Regină. Botezat în memoria ducelui, trandafirul a fost plantat într-una dintre grădinile Castelului Windsor. Pentru fiecare trandafir Duce de Edinburgh vândut, va fi făcută o donaţie în sprijinul Living Legacy Fund.

Fondul va oferi ocazia tinerilor din diferite medii sociale de a obţine un premiu DofE (Duke of Edinburgh). Fiecare trandafir cumpărat va ajuta la înfiinţarea de noi centre DofE, va intensifica sprijinul existent şi va sprijini la instruirea a mii de lideri şi voluntari. Prinţul Philip s-a născut pe 10 iunie 1921, în Corfu, şi a murit pe 9 aprilie 2021, la Castelul Windsor.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net