Adorabil! Regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, i-a pus pe trei dintre bărbații familiei regale la treabă! Patru generații s-au adunat pentru a pregăti masa de Crăciun, și nu orice preparat, ci budinca tradițională a familiei! Marele absent din fotografii a fost însă Prințul Harry, care a fost și el protagonistul unor imagini amuzante, după ce s-a costumat în Moș Crăciun.


De sărbători, în aproape fiecare familie există sarcini pentru fiecare membru atunci când vine vorba de pregătirea mesei de Crăciun sau aranjarea decorațiunilor în brad și casă. Această regulă li se aplică, se pare, și regalităților, care, cu mic, cu mare, s-au adunat în bucătărie pentru a prepara celebra budincă de Crăciun din familia regală britanică. 

Prințul George face budincă cot la cot cu tatăl, bunicul lui și străbunica lui

Regina Elisabeta a II-a, alături de prinţul Charles, fiul, prinţul William, nepotul, şi prinţul George, strănepotul, au fost fotografiaţi preparând tradiţionala budincă, ca parte a inițiativei „Împreună de Crăciun”, menită să ofere sprijin forțelor armate și comunităților de veterani, pe perioada sărbătorilor.

royalfamily.jpg

Prințul George a făcut budincă cu tatăl și bunicul lui, supravegheați de Regină
Foto: Getty

Într-un cadru perfect pentru sărbători, cu bradul împodobit în spate, membrii Casei Regale Britanice nu au renunțat nici măcar de această dată la ținutele formale, cei doi Prinți, tată și fiu, ajungând să gătească în costum și cravată, iar Suverana Marii Britanii nu s-a putut despărți nici de poșetă. 

Singurul îmbrăcat mai „lejer”, într-o cămășuță albă, a fost Prințul George, fiul Ducilor de Cambridge, care a fost lăsat să amestece compoziția pentru budincă, sub privirile atente ale familiei sale. 

Imaginile cu cei patru au fost realizate la Palatul Buckingham, iar George, în vârstă de 6 an, s-a implicat cu tot sufletul în activitate, având în vedere că străbunica lui, Regina, obișnuiește, conform unei tradiții inițiate de bunicul său, George V, să dăruiască câte o porție de budincă de Crăciun și angajaților Palatului, care nu sunt deloc puțini la număr. 

Conform tradiției, budinca specială de Crăciun aduce noroc și este mâncată și de membrii familiei regale la cina lor oficială de CrăciunDesertul festiv, preparat în camera muzicii din Palatul Buckingham, va fi distribuit prin intermediul unei rețele de caritate, ca parte a proiectului.

Cum va petrece sărbătorile familia regală britanică

De obicei, familia regală își petrece vacanța de Crăciun pe domeniul Sandringham, proprietatea reginei situată în zona rurală Norfolk, la 100 de mile distanță de Londra. Membrii familiei sosesc în după-amiaza ajunului de Crăciun, pentru un ceai și o cină de protocol, urmată de deschiderea cadourilor.
Anul acesta însă, Ducii de Sussex, Harry și Meghan, nu vor participa la reuniune, alegând să petreacă sărbătorile cu mama actriței. De asemenea, nu se știe exact nici dacă Prințul Philip va fi prezent la eveniment, având în vedere că acesta a fost internat de curând din nou în spital. 

 
 
Loading...