Tabloidele britanice dau atenție și la cele mai mici detalii când vine vorba de Familia Regală. Acum, principala preocupare este legată de scrisoare Reginei Elisabeta a II-a în care și-a exprimat acordul oficial pentru căsătoria lui Harry cu Meghan. O expresie folosită de Maiestatea Sa ar putea arăta că însă, că o îndrăgește mai mult pe Kate Middleton, decât pe logodnica lui Harry.


N-ar fi exclus, de vreme ce nu oricine intră în grațiile Reginei, chiar dacă nu arată mereu acest lucru. Observația făcută însă de cei de la express.co.uk este destul de controversată, pentru că Maiestatea Sa a părut destul de plăcut surprinsă de viitoarea soție a lui Harry.

Diferența se regăsește în scrisoare de consimțământ a Reginei Marii Britanii. Când Prințul William și Kate Middleton au cerut aprobarea pentru căsătoria lor, Elisabeta i s-a adresat Ducesei de Cambridge cu următoarea formulă: "loiala și mult iubita noastră Catherine Elizabeth Middleton". Către logodnica lui Harry, regina se adresează simplu: "Rachel Meghan Markle". Să fie acesta un semn discret că Elisabeta a II-a nu prea î place pe Meghan?

Există și o explicație rațională. Se pare că formula "Loial și mult iubit" se folosește doar în cazul cetățenilor britanici. Cum Meghan este încă cetățean american, nu i s-a putut adresa cu această formulă oficială. Și cu toții știm cât de mult ține Regina la etichetă, aproape în mod obsesiv.

 
 
Loading...