Regina Elisabeta, scrisoare de la un bărbat „fidel”. Povestea emoționantă

Ultima actualizare:
Mesajul publicat de Andrew Simes a devenit viral pe Facebook
Mesajul publicat de Andrew Simes a devenit viral pe Facebook

Un „ritual” realizat cu sfințenie a ajuns în atenția presei internaționale. Timp de 60 de ani, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, bunicul internautului Andrew Simes îi trimitea câte o felicitare Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii (89 de ani). Se pare că aceasta a fost impresionată de gestul bărbatului și i-a răspuns anual la scrisori. Pe lângă asta, cei doi au avut parte de o întâlnire inedită, în urmă cu mulți ani.

Andrew Simes a publicat, pe rețeaua de socializare Facebook, povestea „magică” din spatele scrisorilor anuale pe care bunicul lui i le trimitea Reginei Marii Britanii. Foarte rapid, mesajul lui Andrew a devenit viral pe internet și a fost distribuit de zeci de mii de oameni.

„Din anul 1952, Regina Elisabeta a II-a primește scrisori de Crăciun de la bunicul meu. Coincidența a făcut ca ei să se întâlnească la Izmir, în Turcia, prin 1972. A făcut cunoștință cu el și și-a dat seama că bunicul era cel care îi trimitea anual acele felicitări adorabile de Crăciun. Dintre toate persoanele care îi scriau, bunicul meu a ieșit în evidență, cel mai probabil, pentru că îi scria din Turcia. Dar ce memorie minunată și ce personalitate cumsecade are Regina. I-a scris chiar și o scrisoare atunci când bunicul a împlinit 100 de ani. Din păcate, el a decedat în anul 2011, la vârsta de 102 ani. Pentru că am fost un nepot loial și îl admiram mult, am vrut să continui tradiția de a-i trimite Reginei Elisabeta câte o scrisoare de Crăciun. Am început chiar în primul Crăciun după ce a murit bunicul meu. Am primit și un răspuns. Adresa de pe plic era Palatul Buckhingam. Regina mi-a scris: «Când am văzut că am primit o scrisoare de la un alt Simes, mi-am instruit cabinetul să îl caute pe bunicul tău. Am aflat cu mare tristețe că a decedat. Vreau să îmi transmit condoleanțele ție și familiei tale.» Am început să plâng când am citit scrisoarea și îmi vine să plâng de fiecare dată când vorbesc despre asta. Este o poveste emoționantă, despre doi oameni care au avut o impresie bună unul despre celălalt, impresie care a durat o viață.  Astăzi, ca în fiecare an, trimit felicitări de Crăciun, dar pe primul loc este Majestatea sa”, a scris Andrew Simes pe Facebook.


    Mesajul publicat de Andrew Simes a devenit viral pe FacebookFoto: captură Facebook
Mesajul publicat de Andrew Simes a devenit viral pe FacebookFoto: captură Facebook

Regina Elisabeta este cunoscută pentru astfel de gesturi. La începutul anului, i-a făcut o surpriză unei fete de doar șapte ani, care o invitase la petrecerea de ziua ei. Regina i-a trimis o scrisoare de mulțumire, potrivit The Huffington Post. Un episod inedit s-a întâmplat în 2012, când Regina Marii Britanii s-a dus la o nuntă în Manchester Town Hall și i-a șocat pe miri. A fost o surpriză plăcută pentru toată lumea prezentă și încă o dovadă despre personalitatea prietenoasă a Reginei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net