Regina Marii Britanii, prima apariție în public, după ce a avut probleme de sănătate

Ultima actualizare:

    Regina Elisabeta pare să se simtă mai bineFoto: Getty
Regina Elisabeta pare să se simtă mai bineFoto: Getty

Regina Elisabeta a II-a a revenit în atenția publicului, după câteva săptămâni în care aceasta s-a luptat cu o răceală puternică. Din cauza gripei, Majestatea sa a lipsit la ceremoniile de Crăciun și de Anul Nou.

A fost pentru prima dată în timpul lungii sale domnii în care nu a putut fi prezentă la festivitățile de sărbători, după cum precizează Daily Star. Începuseră chiar să apară zvonuri că Regina ar fi decedat, dar Familia Regală a tăinuit acest lucru.

Toate temerile au fost însă alungate miercuri, 4 decembrie, când Majestatea sa a reapărut în public în cadrul unei ceremonii. Un purtător de cuvânt al Reginei a declarat pentru presă că aceasta se află încă în proces de recuperare. „Continuă să se refacă după răceală și se confruntă cu acele cutii roșii cu documente oficiale.”

Regina Marii Britanii a participat astăzi la o ceremonie de oferire a rangului de locotenent al Ordinului Regal Victorian al unui membru al „staff-ului” său. Acest titlu onorific este oferit prin tradiție tuturor celor care s-au aflat pentru mult timp în serviciul direct al Reginei.

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net