O tânără a renunțat la locul său de muncă pentru a călătorii în destinații luxoase. Cum a reușit? Jill DeConti (25 de ani) susține că acum câștigă sute de mii de dolari pe lună cu o companie de marketing, din blogging și din cursuri online. Mulți oameni au renunțat la job-ul lor pentru a putea vedea lumea, dar meseria ei este chiar asta. Jill pleacă în vacanțe de lux și este plătită pentru acest lucru.


Jill DeConti are un job de vis! Înainte lucra în domeniul finanțelor, dar s-a decis să renunțe la tot pentru cele mai mari pasiuni ale sale: călătoriile și luxul. De la călătorii cu un elicopter privat în Noua Zeelandă, până la bălăcelă în apele termale din cele mai exotice locuri, Jill cheltuiește sume uriașe pentru aceste vancațe luxoase. Într-un an viața ei s-a schimbat radical. 

jill_2.jpg

jill deconti job instagram lux
Jill DeConti a renunțat la job-ul ei și a început să călătorească
Foto: Instagram

 

Bruneta a povestit, pentru The Daily Mail, că nu era chiar nemulțumită de vechiul job, însă se săturase de rutină și își dorea o aventură. Astfel, anul trecut, Jill DeConti s-a decis să pornească într-o călătorie în jurul lumii. 

„Mama m-a crescut singură și a murit de cancer chiar în anul în care eu am intrat la liceu, deci, în multe feluri, voiam să experimentez și să văd lumea pentru ea. Ea nu a apucat să facă acest lucru”, a explicat tânăra.

Acum, Jill câștigă sume frumușele conducând o companie de marketing. De asemenea, bruneta vinde tot felul de obiecte, pe care le-a achiziționat în călătoriile ei, pe mai multe platforme online. Sursa ei de venit se potrivește excelent cu stilul ei de viață, devenit deja cariera ei.

Jill DeConti vrea să se specializeze în călătoriile de lux așa că a început să scrie pe un blog. Totodată, ea publică poze din toate călătoriile ei, pe contul de Instagram TheLuxeTravelers, care are peste 5.000 de urmăritori. 

jill_1.jpg

jill deconti job instagram lux
Jill câștigă bani călătorind prin lume
Foto: Instagram

 

Jill a publicat un e-book unde vorbește despre experiențele ei și le dă sfaturi altor oameni, propunându-le locuri pe care să nu le rateze, dacă se hotărăsc să călătorească într-o anumită zonă. Pe lângă toate acestea, tânăra este sposorizată de mai multe companii care își doresc să-și facă reclamă pe contul ei de Instagram.

jill_deconti.jpg

jill deconti job instagram lux
Tânăra are și propria ei afacere
Foto: Instagram

 

Deși spune că nu e ușor să faci bani din mediul online, Jill e foarte mulțumită de cât câștigă, „salariul” ei ajungând la sute de mii de dolari. Cel mai mult îi place că iubitul ei, care e și partenerul ei de afaceri, Patrick (29 de ani), o însoțește în călătorii. 

iubit.jpg

jill deconti job instagram lux
Jill și Patrick se plimbă în toată lumea
Foto: Instagram
 
 
Loading...