Replica incredibilă a Reginei Elisabeta când Prinţesa Diana i-a spus că Charles îi este infidel

Ultima actualizare:

    Prinţul Charles, Regina Elisabeta a II-a şi Prinţesa Diana, în 1981foto: Profimedia
Prinţul Charles, Regina Elisabeta a II-a şi Prinţesa Diana, în 1981foto: Profimedia

Când Prinţesa Diana a declarat că "eram trei în acest mariaj, aşa că era cam aglomerat", lumea care se uita la postul BBC a rămas cu gura căscată. Comentariul a fost făcut cu privire la idila nu chiar secretă a lui Charles cu Camilla Parker Bowles, în cadrul unui interviu în care cea care a fost numită Prinţesa Inimilor a recunoscut că infidelitatea Prinţul de Wales a dus la divorţ.

În interviu, Diana a mai povestit şi că s-a luptat ani la rând cu bulimie, depresie post-natală şi ideea de a fi faimoasă. Iar într-o serie de înregitrări, prinţesa a mai dezvăluit că Charles i-a spus că "nu pot fi singurul Prinţ de Wales care să nu aibă amantă". Însă ce a fost cu adevărat şocant a fost răspuns Reginei Elisabeta a II-a atunci când Diana i s-a plâns că soţul îi este infidel. 

"M-am dus la ea, plângând şi am întrebat-o ce să fac", a povestit Diana. Însă nu i-a dat răspunsul aşteptat, ci a rostit patru cuvinte: "Charles nu are vindecare". Apoi Elisabeta i-a spus simplu că nu ştie ce ar trebui să facă. "Asta a fost. Şi ăsta a fost ajutorul", a completat Diana, conform mirror.co.uk. 

Diana s-a despărţit de Charles în 1992, iar divorţul s-a finalizat în 1996. Prinţesa a murit într-un accident în Paris, în 1997. În 2005, Charles şi Camilla s-au căsătorit

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net